Home -

Home

Home

Jaarlijkse oliebollentoernooi 2024 voor de jeugd

26 november 11:15  Op zaterdag 6 januari 2024 vindt tussen 08.00-14.00 uur traditiegetrouw het oliebollentoernooi van Zwaluwen plaats voor alle jongens en meiden jeugdteams.meer »


Ze kunnen weer besteld worden! Oliebollen van Meesterbakker Voskamp

23 november 12:00  Bestel bij v.v. Zwaluwen de echte oliebollen van Meesterbakker Voskamp. Op zaterdag 30 december kunnen tussen 13.00 en 15.00 uur de oliebollen worden opgehaald aan de Zwaluwenlaan.meer »


Zwaluwen app via voetbalassist Clubapp: download deze nu!

20 november 13:30  Vanaf vandaag is de nieuwe Voetbalassist App in gebruik genomen door onze club. Naast de website is nu ook de app beschikbaar om het laatste nieuws, programma, uitslagen en afgelastingen direct op je telefoon of tablet te ontvangen. De Zwaluwen app is het communicatiemiddel voor onze club en zullen we gaan gebruiken voor alle communicatie. Om de app te downloaden ga je naar de Apple appstore of de Google Playstore en zoek je naar "VoetbalAssist ClubApp".meer »


Doe mee!

15 november 22:30  Vrijwilligers maken het verschil! We hebben meer vrijwilligers nodig. We horen vaak dat mensen wel willen maar dat ze niet weten waarmee ze kunnen helpen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!