Super Saturday XXL

Gisteren, 20 mei 20:15  Zaterdag 25 mei is de laatste speeldag van de competitie voor Zwaluwen 1, waarbij zij vanaf 15.30 uur strijden om de 3e plek in de 4e divisie. Extra bijzonder is dat het de afscheidswedstrijd is van trainer Henk de Zeeuw, die ons na 4 fantastische jaren gaat verlaten. Dit kunnen wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, dus vooraf en na afloop van de wedstrijd maken wij er samen met alle vrijwilligers en spelers één groot feest van! De buitenbar gaat open, DJ Danny komt langs en er is een springkussen voor de jongste jeugd! Vanaf 14.00 uur starten de festiviteiten. Kortom, dit wil je niet missen!

Zwaluwen versterkt aanval met Romano File en Joshua Gross

15 mei 11:15  Komend seizoen komt de makkelijk scorende Romano File over van 2e klasser Alexandria’66. De behendige aanvaller kan niet wachten om zijn talent te laten zien op een hoger niveau en de technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat hij dit ook gaat doen aan de Zwaluwenlaan. Joshua Gross is een ervaren Arubaans international, die na een aantal jaar in het buitenland (Aruba en Zweden) te hebben gespeeld weer terug is in Nederland. De voormalig speler van SHO, Spartaan’20 en ASWH traint al een aantal maanden mee met de selectie van trainer Henk de Zeeuw en kan niet wachten tot hij speelgerechtigd is. Joshua heeft op de trainingen al laten zien dat hij echt van toegevoegde waarde is met zijn ervaring en kwaliteit. Joshua is een multifunctionele speler die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. De TC en staf zijn verheugd dat beide spelers komend seizoen in het mooie zwart-wit van Zwaluwen te bewonderen zijn. Welkom bij de club mannen!

Afscheidsdienst Hans Meerman

14 mei 9:30  Aanstaande vrijdag 17 mei nemen wij afscheid van Hans Meerman. Om 14.00 uur is de afscheidsdienst in de aula van begraafplaats Holy, Olmendreef 150 te Vlaardingen. Aansluitend bent u uitgenodigd om gezamenlijk herinneringen op te halen in het naastgelegen uitvaartcentrum Holy tot 16.30 uur. De crematie zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Vrijwilligers gezocht!

14 mei 9:30  Momenteel is Zwaluwen hard op zoek naar vrijwilligers. De nood is het hoogst binnen de onderhoudsploeg, scheidsrechters en op de afdeling wedstrijdzaken. Zou jij het leuk vinden om een paar uur per maand of een paar uur per seizoen te helpen op onze vereniging? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Alle beetjes helpen! Ook op bestuursniveau zijn wij nog op zoek naar versterkingen. Wij zoeken een facilitair bestuurder en een collega bestuurder die zich wil inzetten voor onze senioren. Lijkt jou het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van onze vereniging? Neem dan contact op via [email protected] of spreek een van onze bestuursleden aan op het complex.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!