Clubcard -

Clubcard

Clubcard

Met de Zwaluwen Clubcard is het mogelijk consumpties aan de bar van Zwaluwen af te rekenen, zonder dat je contant geld of een pinpas op zak hebt. Het contant betalen van consumpties op werkdagen is NIET mogelijk. Bovendien wordt bij het opwaarderen d.m.v. iDEAL automatisch een bonus van 10% op de Clubcard bijgeschreven.

Ieder nieuw lid van Zwaluwen ontvangt een mailtje met informatie over de Clubcard.
Clubcard kwijt of nog niet geactiveerd, stuur een mailtje met je naam en emailadres naar clubcard@vvzwaluwen.nl.

Opwaarderen

De clubcard kan heel gemakkelijk via Mijn KNIP Online ( https://www.mijnkniponline.nl/ ) op de computer, tablet of smartphone opgewaardeerd worden. Gebruik hiervoor de inloggegevens (naam en wachtwoord) ontvangen van Zwaluwen. Inloggegevens opvragen? Stuur een mailtje met je naam en emailadres naar clubcard@vvzwaluwen.nl

Er is een app beschikbaar voor IOS en Android smartphones.

Het minimumbedrag om een clubcard op te waarderen d.m.v. I-Deal of met een pinpas bedraagt € 5,00. Bij het opwaarderen d.m.v. iDEAL wordt automatisch een bonus van 10% op de Clubcard bijgeschreven.

Klik in https://www.mijnkniponline.nl/ op de knop ”Opwaarderen” en kies voor de gewenste betaalmogelijkheid.

Downloaden Knip App

De KNIP app is de makkelijkste manier om je Clubcard op te waarderen. Deze app kun je gratis downloaden via de Appstore voor Apple of via de Google play store voor Android. Klik met je smartphone op de link.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!