Kledingsponsors jeugdelftallen gezocht

19 maart 2024 11:00

De afgelopen jaren is de jeugdafdeling van v.v. Zwaluwen enorm gegroeid en geprofessionaliseerd. Onderdeel hiervan is dat alle jeugdleden een compleet tenue (en vaak ook trainingspak) kosteloos in bruikleen hebben van de club.

Een deel van deze tenues zijn voor komend seizoen toe aan vervanging en wij zijn op zoek naar sponsoren die hier een bijdrage aan willen leveren.

Wil je vol trots met jouw bedrijfsnaam op de borst van onze grootste talenten staan? Vul dan het formulier in en wij nemen graag contact met je op.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!