Jeremy van Uunen naar Zwaluwen

5 april 2024 23:45

Aanvaller Jeremy van Uunen maakt aan het eind van dit seizoen de overstap van s.c. Feyenoord naar v.v. Zwaluwen.

De TC en Luigi Bruins zijn zeer verheugd met zijn komst. “Jeremy is een veelzijdige aanvaller en heeft bewezen makkelijk het net te kunnen vinden.“ aldus de nieuwbakken hoofdtrainer.

Van Uunen (Arubaans international) is blij met z’n overstap naar Zwaluwen; “Na gesprekken met de TC en de trainer ontstond er al snel een goed en warm gevoel bij deze club. Iets wat voor mij de keuze makkelijk heeft gemaakt. Ik kijk uit naar een mooi seizoen en hoop daarin mijn bijdrage in onder meer doelpunten te leveren.”

Welkom bij de club!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!