Na 67 jaar hangt Arthur zijn sloffen en poetsdoekje aan de wilgen

23 april 2024 13:30

"Er is ook een tijd om te stoppen" zei afgelopen zaterdag Arthur nog maar eens in de kantine met zijn familie om zich heen. Als verrassing had Amin vele familieleden opgetrommeld om de laatste thuiswedstrijd van Arthur te aanschouwen. Vol verbazing keek Arthur naar de zijkant, nee maar, maar dat had hij helemaal niet verwacht, wat goed Amin, wat een schitterende verrassing!!

Door een erehaag van spelers van Zwaluwen en CION veteranen werd Arthur het veld afgeleid, en vervolgens op de schouders gedragen! En natuurlijk nog een elftalfoto ter herinnering aan dit alles!

Zomaar wat feiten:
-Alleskunner Arthur is ooit begonnen bij Aeolus, reken maar uit wanneer dat was.
-Willem van Hanegem en Faas Wilkes hebben de hielen van Arthur ook gezien.
-Studie in Leiden en daar gaan voetballen in het Leidse studentenelftal, en toentertijd ook het Nederlands elftal voor studenten gehaald.
-Praktijk in Vlaardingen, en ja, Arthur werd gelijk gevraagd om in het chirurgenteam te gaan voetballen bij Zwaluwen, zo'n 43 jaar geleden.
-"Doet die speler met dat poetsdoekje bij jullie weer mee?" hoor je tegenstanders vragen. Verschrikt zien ze Arthur weer, hij is zo fanatiek!
-Velen jaren later kom je dan terecht op het veteranenniveau, en wat een energie heb je nog steeds! Je liep weer te pronken dat je meer dan 8 km in het veld had gedraafd!

Arthur, we zullen je volgend jaar missen.

Zwaluwen Veteranen 35+2 spelers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!