Lid van verdienste Hans Meerman overleden

9 mei 2024 15:30

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat ons lid van verdienste Hans Meerman op 56-jarige leeftijd is overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek.

Hans is al vele jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger voor onze vereniging geweest. Zo was hij materiaalman van ons eerste elftal en is hij jarenlang elftalleider van ons tweede elftal geweest.

Hans hield zich altijd bescheiden op de achtergrond. Kon vooral genieten van een praatje met bekenden en genoot ingetogen van een winnend Zwaluwen. Doordeweeks was hij ook aan de Zwaluwenlaan te vinden als vrijwilliger en tot voor kort als materiaalman. Zwaluwen is ook een belangrijk onderdeel geweest in het leven van Hans, hij was 46 jaar lid van onze club.

Vorig jaar bleek Hans ongeneeslijk ziek. Door Stichting Ambulancewens kon hij aan het begin van dit seizoen nog een keer bij een wedstrijd aanwezig zijn. Hij zag niet alleen zijn cluppie winnen maar zag ook het scorebord omgedoopt worden tot het ‘Hans Meerman scorebord’. We koesteren deze herinnering aan Hans en gaan hem missen op de club.

Zwaluwen wenst zijn zus, zwager en verdere familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!