Zwaluwen Zomerspelen 2020 – Geef je snel op!

Heb jij het voetbal de laatste tijd ook zo gemist? En heb jij deze zomervakantie zin in een feestje? Geef je dan op voor de Zwaluwen Zomerspelen 2020!

Op woensdag  5 augustus zal het één groot feest zijn op de Zwaluwenlaan voor alle kinderen van 5 t/m 13 jaar, met als hoogtepunt de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour *.

Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler. Kortom een fantastisch evenement tijdens jullie zomervakantie.

Na afloop van de Sparta Masterclass starten dan echt de Zwaluwen Zomerspelen. Deze spelen zullen bestaan uit de leukste sport- en spelactiviteiten zoals voetballen, tafelvoetbal, tafeltennis, Air hockey, darten, poolen en Oud Hollands sjoelen.

Aan het eind van deze sportieve dag staat er voor de kinderen die willen blijven een BBQ klaar en wordt er een disco georganiseerd.

Dus trommel je teamgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, broers of zussen op en kom samen naar de Zwaluwen Zomerspelen op 5 augustus!

Let op! De Zwaluwen Zomerspelen zijn gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.
* Niet-leden betalen wel een eigen bijdrage voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour.

Inschrijven leden gaat via hier

Inschrijven voor niet-leden gaat via hier

Voorlopig programma:
12:30 – 13:00      Ontvangst op de vv Zwaluwen
13:00 – 15:00      Sparta Masterclass On Tour (eigen bijdrage niet-leden)
15:00 – 15:30      Pauze
15:30 – 17:30      Zwaluwen Zomerspelen
18:00 – 22:00      BBQ en feestavond!

Tijdens de activiteiten nemen Zwaluwen en Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

ps: voor de mini’s verloopt de inschrijving via jullie trainers