Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen verliest van SteDoCo

Zwaluwentrainer Oscar Biesheuvel moest nogal wat wijzigingen doorvoeren vanwege ontbrekende spelers. Vanwege vakantie, blessures en een schorsing werd het elftal op veel plaatsen gewijzigd en dat kwam het spel niet ten goede. Zeker de eerste helft was pover te noemen. Na de rust werd het iets beter, maar de Vogels wisten niet te scoren. Een 2-0 nederlaag was daarmee een feit.

(door Ernest Kegel)

Gelijk na de aftrap is Jermay de Nijs er vandoor maar hij ziet zijn harde lage voorzet voorlangs gaan. Gelijk daarna aan de andere kant een hard schot van Jordey van Dam over het doel van Zwaluwen. In de 7e minuut laat scheidsrechter Shukrula doorspelen ondanks een vlagsignaal voor buitenspel en kan Remco Buist voor de 1-0 zorgen. Trainer Biesheuvel protesteert heftig, maar Shukrula is niet van haar mening af te brengen. Het is daarna SteDoCo dat de aanval blijft zoeken en het is met enkele schoten gevaarlijk. In de 32e minuut is het Jesse Wielinga die verdiend voor 2-0 kan zorgen, maar wel na slecht verdedigen van Zwaluwen. De enige kans in de eerste helft is voor Raoul Gillet. Hij draait goed weg van zijn tegenstander en schiet loeihard de bal onder de lat. Met een fantastische redding voorkomt doelman Bryan Jongeneel de aansluitende treffer. Even later eindigt er een bal op de lat boven Marvin van Tienen en dus blijft de ruststand 2-0.

Zwaluwen begint de tweede helft goed. Een voorzet van Sten Wever zeilt net over Joseph Goncalves heen. Aan de andere kant belandt een boogbal van Remco Buist tegen de lat en tien minuten voor tijd wordt een strak genomen vrijetrap door Hakan Tokul verlengd en gaat de bal via de lat over het Zwaluwendoel. Een hele goede aanval van Zwaluwen wordt door Floris Keizerwaard net langs de kruising geschoten en zo blijft de aansluitende treffer achterwege. Vlak voor tijd tikt de ingevallen Zwaluw Annouar Ayachi ongelukkig Jay-Jay Meierdres aan en is het een strafschop. De door Jordey van Dam ingeschoten bal wordt door Van Tienen gestopt. Zwaluwen verliest van een beter SteDoCo, dat door deze overwinning naar de tweede plaats stijgt. Zwaluwen blijft negende en gaat volgende week op bezoek bij Nootdorp.