Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen verliest van Jodan Boys

Hoewel Zwaluwen de eerste minuten gevaarlijk voor de doelman van Jodan Boys verscheen, lukte het niet om een doelpunt te maken. De tegenstander kwam er daarna gevaarlijk uit en had voor de rust al voldoende afstand kunnen nemen. Dat gebeurde wel vlak na de pauze en in blessuretijd. Zodoende verloor een machteloze thuisploeg met 0-3.

(door Ernest Kegel)

Zwaluwen begint voortreffelijk aan de wedstrijd. Er wordt hoog druk gezet en het brengt de verdediging van Jodan Boys in de problemen. Na enkele minuten ontfutselt Ricardo Merrelaar de bal aan de verdediging en na een prachtige actie komt hij vrij voor de doelman. Deze weet de bal prima uit zijn doel te houden. Een minuut later slalomt Joseph Gonsalves door de verdediging maar zijn afwerking is te slap en belandt in de handen van de doelman. Zwaluwen laat twee kansen verloren gaan en is in de tegenstoot kansloos. Jodan Boys breekt uit over links en de voorzet wordt simpel ingetikt door oud Zwaluwenspeler Bradley el Idrissi (0-1). Deze kan even later de wedstrijd beslissen, maar schuift de bal oog in oog met Marvin van Tienen naast het doel. Vlak voor rust schiet Vincent van Dorp Zwaluwen bijna naast de tegenstander, maar zijn afstandsschot belandt op de buitenkant van de paal.

Na de rust dringt Zwaluwen aan. Jesper Gudde schiet een vrije trap in de muur en de tweede poging is voor de doelman. Aan de andere kant een lange bal op levi Marengo. Die krijgt de tijd en de vrijheid om aan te nemen en rustig de 0-2 binnen te schieten. Zwaluwen werkt hard om de aansluiting te krijgen, maar strandt steeds op de muur die Jodan Boys optrekt. In blessuretijd werkt wederom Marengo de bal nog een keer achter van Tienen en brengt zodoende de eindstand van 0-3 op het bord. Zwaluwen zakt af naar de dertiende plaats en moet de komende weken hard aan de bak om de punten te veroveren.