Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen verliest in Zeeland

Het elftal van Hoek wilde vanaf het begin het verschil maken. Veel druk naar voren en Zwaluwen kwam in het begin niet veel verder dan tegenhouden. Hoek kwam verdiend op voorsprong, maar een geweldige actie van Jerry Scholman leverde de gelijkmaker op. Een prachtige aanval van Hoek leverde uiteindelijk de overwinning op voor de ploeg uit Zeeland, want het slotoffensief van Zwaluwen leverde geen doelpunt op.

 (door Ernest Kegel)

 Koud, nat en donker is het als de verlichting aan gaat en scheidsrechter Van de Ketterij de wedstrijd laat beginnen. Hoek laat er geen gras over groeien en zet vanaf het begin veel druk naar voren. Toch valt de openingstreffer onverwachts, als een mislukte voorzet het doel van Marvin van Tienen dreigt in te zeilen. De doelman krijgt er nog wel een hand achter, maar het is daarna een koud kunstje voor spits Daniël Aindayini om de 1-0 binnen te tikken. Na slordig uitverdedigen van Zwaluwen weet Van Tienen een schot in de kruising te pareren en zo Zwaluwen in de wedstrijd te houden. Dan komt het moment van Scholman. Met een geweldige solo laat hij drie tegenstanders achter zich en schiet daarna de 1-1 langs de doelman. Na een prima solo wordt Sten Wever op de rand van de zestien meter neergelegd, maar de scheidsrechter weigert te fluiten.

 In de tweede helft wordt Wever binnen het strafschopgebied neergelegd na een prima solo, maar weer wuift de scheidsrechter het om onbegrijpelijke redenen weg. aan de andere kant voorkomt Vincent van Dorp een doelpunt van Hoek door goed ingrijpen. Dan valt toch nog de 2-1. Een prachtige aanval van Hoek wordt hard ingekopt door Thomas van Renterghem, die daarmee de einduitslag in het voordeel van Hoek bepaalt. Zwaluwen wisselt nog twee keer, maar bij een uitval van Hoek belandt de bal na een hard schot op de paal. Vincent van Dorp probeert het nog een keer van afstand, maar zijn schot is een prooi voor doelman Jordi de Jonghe. Zodoende blijven de punten in Zeeland.