Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen vergeet te scoren

Capelle – Zwaluwen 0-0 (0-0)

Op een zomerse Paaszaterdag moest Zwaluwen op bezoek bij een ploeg in nood te weten Capelle. Eens een grootmacht in het amateurvoetbal, maar nu strijdend voor lijfsbehoud in de hoofdklasse. Wie verwacht had dat Capelle vanaf het begin volle bak zou gaan kwam bedrogen uit. De ploeg speelde zonder zelfvertrouwen en op een kopbal in minuut 24 na kwam Zwaluwen nooit in de problemen. Deze kopbal werd uitstekend door doelman Marvin van Tienen onschadelijk gemaakt. Zwaluwen voetbalde vrolijk door de linies van Capelle heen en kreeg kansen, veel kansen. Voor rust via Joseph Goncalves en Tevyn Biekman.

Na de thee hetzelfde spelbeeld. Tiemen Noordam kopte op de lat, Jerry Scholman miste rakelings en ook Justin van Mullem had het vizier niet op scherp. Capelle stelde hier bijzonder weinig tegenover. Lange ballen op falende spitsen konden de Vlaardingse verdediging niet verontrusten.

In de 90e minuut kwam Jerry Scholman nog oog in oog te staan met de Capelle doelman, maar ook deze poging ging naast het doel.

Resultaat een bloedeloze 0-0 zonder aansprekend voetbal tegen een ploeg die niet voor niets aan de onderkant van de ranglijst vertoeft.

 

Opstelling Zwaluwen:

Marvin van Tienen, Leon Krznaric, Erwin de Groot, Robin Hofman (60. Tim Gudde), Justin van Mullem (80. Rick van der Struis), Jerry Scholman, Joseph Gonçalves, Tevyn Biekman, Tiemen Noordam, Anthony Piqué (59. Sten Wever), Youri Verschoor.

Gele kaarten: Tiemen Noordam en Tevyn Biekman.

Het programma krijgt na de vrije Koningsdag zijn vervolg op 4 mei met de thuiswedstrijd tegen Smitshoek. Aanvang 14:30 uur.