Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen veel te sterk voor Ommoord

dsc_0191Ook met een aantal andere spelers in de basis was Zwaluwen veel te sterk voor SV Ommoord. Na een ruststand van 0-4 werd het uiteindelijk 0-9 en bekert Zwaluwen in de Palace Casino Cup vrolijk verder. De lang geblesserden Ivan Almeida en Jason Tjien-Fooh startten voor het eerst in de basis en lijken volledig hersteld. Ook was er het debuut in de basis van Wesley de Heij (foto). De speler uit de eigen jeugdopleiding speelde een prima wedstrijd en gaf daarmee zijn visitekaartje af aan trainer Joop Hiele.

(door Ernest Kegel)
Over de wedstrijd valt niet heel veel te vertellen. Spannend werd het nooit, want na zes minuten kopte Dimitri Gomes Almeida de 0-1 al in het doel. Toen na een kwartiertje Lucas van Oeveren uit een vrije trap de 0-2 aantekende was de wedstrijd al beslist. Na een half uur kreeg van Oeveren de bal van de doelman van Ommoord cadeau en met een prachtige boogbal was het 0-3. Drie minuten later legt Raoul Gillet de bal breed op Robin Verhorst en is het 0-4, dat tevens de ruststand is.

Na de rust scoren achtereenvolgens Gillet en Joey Grootenboer beiden twee keer en maakt Adil Akanioui tussendoor ook nog een mooie goal. Had Ommoord voor de rust geen kans, na de rust kreeg de ploeg wel de mogelijkheid om de eer te redden, maar dat lukte de ploeg niet. Zodoende een grote uitslag in het voordeel van Zwaluwen, waar trainer Hiele gebruik maakte van alle mogelijke wissels.

SV Ommoord – Zwaluwen 0-9 (0-4)

Opstelling Zwaluwen:

Marvin van Tienen; Mario Nijgh; Ryan Santos St’ Aubyn; Sanny Monteiro; Wesley de Heij; Ivan Almeida; Lucas van Oeveren; Robin Verhorst; Dimitry Gomes Almeida; Raoul Gillet; Jason Tjien-Fooh

Ingevallen:

Clint van Stee; Ailson Mendes; Jorno Reurink; Joey Grootenboer; Adil Akanioui

Foto’s: http://www.emmaphotographics.nl/ommoordzwaluwen.html