Zwaluwen talentendag

Op 4 mei om 14.00 uur organiseert v.v. Zwaluwen een talentendag voor spelers die komend seizoen zullen uitkomen in de vertegenwoordigende elftallen van JO16 t/m JO19.

Onder begeleiding van hoofdtrainer Henk de Zeeuw en enkele spelers van de A-selectie bekijken wij of je het in je hebt om door te stromen naar het 1e elftal van een stabiele hoofdklasser.

Door je op te geven voor de Zwaluwen Talentendag maak je kans op een stageperiode bij onze club.

Let op! Er zal voorafgaand aan de Talentendag een screening plaatsvinden, niet iedereen zal automatisch deelnemen. Wij moeten overtuigd zijn van je wens om echt door te breken bij Zwaluwen en je moet passen binnen de normen en waarden die op onze club gelden.

Kan jij je hierin vinden en denk je over voldoende talent te beschikken? Meld je dan nu aan via deze link.