Zwaluwen stunt met komst doelman Boy de Jong

De oud-keeper van Excelsior, PEC Zwolle, Telstar en Anderlecht wilde afgelopen jaar vanwege de coronacrisis dichterbij zijn familie zijn en was daardoor teruggekeerd in Nederland.

Na een kort avontuur bij Katwijk heeft Boy in vv Zwaluwen uit Vlaardingen zijn nieuwe club gevonden. Zwaluwen is een mooie amateurclub met een rijke historie uitkomend in de Hoofdklasse A.

Boy wil graag op niveau blijven keepen en ook plezier maken. Deze combinatie denk hij te vinden aan de Zwaluwenlaan.

Zijn eerste indruk was meteen goed. ‘Het gesprek was heel fijn en het complex straalde nog een echte voetbalsfeer uit’.

Boy kwam tot 2014 uit voor de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft zelfs nog voor Oranje 019 gekeept.