Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen strandt in kwartfinale districtsbeker

Jerry ScholmanOndanks het feit dat Zwaluwen niet minder was dan tegenstander Noordwijk, lukte het de Vogels niet om de halve finale te bereiken. Na een enerverende partij voetbal, die in 0-0 eindigde moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin wist Noordwijk net iets koeler te blijven en won de serie met 6-5. Zwaluwen speelde een goede partij, maar zal zuiniger met de kansen moeten leren omgaan.

Noordwijk probeert vanaf de aanvang het spel naar zich toe te trekken, maar al snel komt Zwaluwen goed in de wedstrijd. Na een goede combinatie komt Jerry Scholman alleen voor de doelman maar hij mikt de bal net over het doel. Aan de andere kant moet Robin Hofman met een sliding voorkomen dat Noordwijk gevaarlijk voor de goal kan komen. Als Joep Pranger doorbreekt en alleen voor doelman Nick Sanders verschijnt wordt er al gejuicht, maar de inzet wordt door Sanders met een reflex voor het doel langs getikt. Aan de andere kant speelt Mario Lomis zich knap vrij maar schiet vanuit moeilijke hoek voorlangs.

Vlak na rust een enorme kans voor Ricardo Merrelaar, maar na een scrimmage schiet de spits de bal hard naast. Beide ploegen krijgen nog kansen om op voorsprong te komen, maar deze goede en ook spannende wedstrijd levert geen doelpunten op. Strafschoppen moeten de beslissing gaan brengen.

Tot en met de vierde strafschop gaat het goed. Dan mist Stefano Goncalves voor Noordwijk door een formidabele redding van Marvin van Tienen. Daarna schiet Leon Krznaric, die een uitstekende wedstrijd speelde, de bal op de lat. Noordwijk maakt geen fout meer en bij 6-5 is het Dennis van Rijn die ook de lat raakt. Noordwijk door naar de halve finale.

Ernest Kegel