Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen onderuit tegen FC Rijnvogels

De wedstrijd is nauwelijks begonnen of de spelers rennen het veld af vanwege onweer met bliksem. Daarna volgt de rest van de wedstrijd met een hele slechte eerste helft. Er gebeurt nagenoeg niets. Het meest opmerkelijke is het vele afvlaggen van Zwaluwenspelers die buitenspel lopen. De tweede helft is iets beter, maar dan voornamelijk aan de zijde van FC Rijnvogels. Aan de overwinning van de thuisploeg valt dan ook niets af te dingen.

(door Ernest Kegel)

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Beide ploegen lukt het niet om kansen te creƫren. Zwaluwen heeft iets meer balbezit maar komt niet verder dan de zestien meter en wordt veelvuldig afgefloten voor buitenspel. Vlak voor rust een steekbal van Justin van Mullem op Sten Wever die veel te hard is en aan de andere kant speelt Rijnvogels een counter bar slecht uit.

Na de rust de eerste kans voor Rijnvogels die gestopt wordt door Marvin van Tienen. Als dan de bal opnieuw wordt ingebracht na een corner is het Roy van Leeuwen die de 1-0 op het bord weet te brengen. In de 80e minuut tijdens een scrimmage weet Zwaluwen tot drie keer toe niet de gelijkmaker te produceren, maar het moet worden gezegd dat Rijnvogels heel slecht omgaat met de kansen. Meerdere counters worden slecht uitgespeeld. In de laatste minuut maakt Jaap van Duijn er nog 2-0 van en dat was volkomen verdiend. Zwaluwen loopt tegen de eerste nederlaag na de winterstop aan.