Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen niet langs Hoek

Zwaluwen had lang de hoop om drie punten te kunnen bijschrijven, maar vlak voor tijd viel toch de gelijkmaker. Een matige eerste helft met veel balverlies van beide kanten werd gevolgd door een leuke tweede, waar een aantal niet te missen kansen er toch niet in gingen. Beide keepers hielden veel uit hun doel, waardoor het slechts 1-1 bleef.

(door Ernest Kegel)

De eerste helft valt behoorlijk tegen. Hoek het meeste balbezit, maar door slordig inpassen van beide ploegen is er lange tijd weinig te genieten aan de Zwaluwenlaan. Na een half uur dreigt het eerste gevaar voor het Zwaluwendoel, maar uitstekend ingrijpen van Robin Hofman voorkomt een grote kans. Vlak voor rust fluit scheidsrechter Horst niet voor een overtreding op Leon Krznaric, maar de boogbal over doelman Marvin van Tienen gaat voorlangs en over. Op slag van rust gaat Jerry Scholman uitstekend door op rechts. Zijn harde lage voorzet wordt ongelukkig binnengekopt door Kim van den Bergh (1-0). Zwaluwen met een voorsprong de rust in.

Hoek start de tweede helft aanvallend. Toch is het Z2waluwen dat een kans krijgt op een tweede doelpunt. Joseph Gonsalves draait zich knap vrij en schiet de bal in de kruising. Met een formidabele redding tikt doelman Jordi de Jonghe de bal eruit. Even later een uitbraak van Justin van Mullem, maar de uitstekend spelende Reguillo Vandepitte glijdt hem onderuit terwijl hij de bal speelt. Beide ploegen creëren dan nog grote kansen. Ricardo Merrelaar is niet gelukkig in de afwerking. Hij glijdt een keer uit tijdens een schot op doel en een schot in één keer uit de lucht na een voorzet van Vincent van Dorp vliegt over het doel. Aan de andere kant verricht Marvin van Tienen ook twee enorme reddingen. Floris Keizerwaard schiet nog voorlangs na doorkoppen van Raoul Gillet en dan is het drie minuten voor tijd toch raak aan de andere kant. Zwaluwen denkt aan buitenspel maar de scheidsrechter denkt daar anders over. Na een leuke tweede helft worden de punten dus verdeeld.