Volg de finale van de Club v/h Jaar verkiezing LIVE

Zwaluwen heeft zich weten te plaatsten voor de finale van de Club van het Jaar verkiezing. Nadat onze club eerder werd uitgeroepen tot zowel Gemeente- als Provinciewinnaar, wist Zwaluwen ook de vakjury van het NOC*NSF te overtuigen. Op 9 juni van 20:00 tot 21:30 uur volgt in Tivoli de feestelijke awarduitreiking. Helaas mag hier geen publiek bij aanwezig zijn, maar via een livestream is het programma met mooie optredens voor iedereen te volgen. Vanuit thuis kunnen jullie dan volgen of Zwaluwen wint!

Als je het leuk vindt om kans te maken op gave prijzen en het prima vindt om af en toe zichtbaar te zijn op de videowand, dan kun je via Zoom  meedoen. (Meeting ID: 973 1421 3321 Passcode : 729418). Uiteraard zouden wij het leuk vinden om tijdens deze avond door jullie ondersteund te worden!

Voor alle Zoom deelnemers zijn er prachtige prijzen te winnen zoals tickets voor optredens bij Tivoli Vredenburg, een (online) jaarabonnement van een regiotitel van het AD en een geheel verzorgd verblijf of Sportcentrum Papendal (rondleiding, diner, overnachting, ontbijt).