Zwaluwen JO9-1 doet mee aan de Sparta Cup

Daar was de dag voor Zwaluwen JO9-1: spelen op het Kasteel (Sparta Stadion). De jongens van JO9-1 mochten mee doen aan de Sparta cup!! Met de prachtige nieuwe tenues en trainingspakken begonnen zij aan de 1e poulewedstrijd tegen Steeds Hoger, de spanning was al wat minder want wij wonnen met 2-0!! De 2e wedstrijd was tegen onze stadsgenoot Victoria’04 en die wonnen wij met 3-0! De laatste wedstrijd was tegen Poortugaal die ook 6 punten had, het was heel spannend ! Deze wedstrijd ging op en neer en hadden wij misschien moeten winnen maar, het werd uiteindelijk 0-0 en door doelsaldo waren wij 2e (gedeeld 1e) hierna gingen wij naar de Champions League poules (winnaars poule) hier kwamen wij eerst tegen VV Drechtstreek en verloren wij helaas met 2-0.. Daarna kwam De Betrokken Spartaan, wij begonnen heel goed en kwamen met 1-0 voor alleen helaas door 3 mooie goals verloren wij 1-3! En toen kwam Sparta O9 van Nathan Rutjes en zag je toch echt dat die al een stuk verder waren dan ons en verloren met 3-0! Na even wachten mochten wij weer tegen Poortugaal voor de 7e en 8e plaats! De jongens waren gebrand om te winnen en we kwamen ook op 1-0 door een mooi afstandsschot!! Helaas kregen wij net voor tijd de 1-1 tegen waardoor het strafschoppen werden, beide teams 3 strafschoppen! Poortugaal en wij scoorde beide de eerste, waarna de 2e werd gehouden door onze keeper Yess! Wij scoorde en hun schoten op de lat waardoor wij hadden gewonnen en 7e zijn geworden! Een super mooie dag afgesloten met een 7e plaats onwijs trots op de jongens!!!