Zwaluwen JO13 talentendag 4 juni 2019

Wil jij op landelijk divisieniveau tegen top amateurverenigingen voetballen?
Heb jij het talent en die ambitie? Ben jij die goede voetballer die wij zoeken en nog geen lid van v.v. Zwaluwen? Dan is dit jouw kans!

Zwaluwen organiseert op 4 juni 2019 een talentendag voor het Jongens Onder 13 team, voor spelers die geboren zijn in het jaar 2007.
Wij willen graag de jeugd in deze leeftijdsgroepen de gelegenheid geven hun talent te tonen!

Wij zijn er trots op dat wij binnen onze jeugdopleiding onze spelers het platform kunnen bieden om op divisieniveau te spelen, te trainen en zich verder te ontwikkelen. Om het niveau van onze jeugdopleiding te continueren en nog verder te versterken zoeken wij nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op een hoog niveau te voetballen én nog beter willen worden.

Inschrijven kan door uiterlijk 30 mei te mailen naar jessehuyser@icloud.com. Speel je op dit moment bij een andere vereniging, dan adviseren wij je om je deelname aan deze talentenbijeenkomst te melden bij jouw vereniging.

Datum: 4 juni 2019
Plaats: V.V. Zwaluwen Vlaardingen (verzamelen in de kantine)
3136 VH Vlaardingen
Aanwezig: 17.45 uur. Start: 18.00 en eindigt om 19.30 uur

Heb je nog vragen, neem dan contact op via jessehuyser@icloud.com met de vermelding Talentendag JO13

We hopen je te begroeten op 4 juni!

Jesse Huijser
Hoofdtrainer JO13-selectie