Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen heeft selectie rond voor het nieuwe seizoen

Volgend seizoen versterken aanvaller Shayron Curiel en keeper Mark van Es de A-selectie van Zwaluwen. Met daarnaast het aanblijven van de talentvolle keepers uit eigen jeugd Noah Deekman en Sem Oomen is de selectie voor het volgende seizoen rond.

Shayron Curiel komt over van Spartaan ’20 (zo) waarvoor hij drie seizoenen speelde. Daarvoor kwam de aanvaller uit voor o.a. Nieuwerkerk (zo) en deed eerder ervaring op bij betaald voetbalclubs. De 29-jarige Shayron kwam via spelers van onze huidige selectie in contact met Zwaluwen en wil nog een paar jaar schitteren aan de Zwaluwenlaan. De snelle en behendige aanvaller is daarom een welkome versterking.

Doelman Mark van Es komt over van FC IJsselmonde 1 (zo). Hij trainde de afgelopen weken al een aantal keer mee een maakte daarbij een zeer goede indruk op staf en spelers. Omdat het goede gevoel wederzijds is sluit Mark volgend seizoen aan bij Zwaluwen.

Keepers uit onze eigen jeugdopleiding, Noah Deekman en Sem Oomen blijven ook bij de club. Naast het spelen in de selectie zijn beide keepers zelf ook keeperstrainer bij onze jeugd. De talentvolle Noah schoof dit seizoen op 16-jarige leeftijd al vervroegd door naar de selectie en zal volgend jaar onderdeel blijven van de senioren-selectie om zich verder te ontwikkelen. Sem stroomde al eerder door vanuit onze jeugd naar de selectie en is een veelbelovende keeper. Door ernstig blessureleed staat hij al sinds 2019 grotendeels aan de kant. Gelukkig zijn de vooruitzichten goed en gaan we met Sem werken aan zijn herstel en een rentree bij de selectie volgend seizoen.