Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen gelijk tegen Rijsoord

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen stond in het teken van het afscheid van Jesper Gudde. Zwaluwen lukte het niet om dit gepaard te laten gaan met een overwinning. Beide ploegen misten een handvol kansen, maar Rijsoord schoot ver in blessuretijd toch nog de gelijkmaker tegen de touwen en passeerde daarmee de prima debuterende Zwaluwendoelman Jochem van der Hoff.

(door Ernest Kegel)

In de eerste minuut is er een moeilijke terugspeelbal op Van der Hoff, maar het balbezit van Rijsoord daarna levert geen doelpunt op. Dan een prima aanval van Zwaluwen, maar het doelpunt van Justin van Mullem wordt vanwege buitenspel afgekeurd. De tegenaanval is levensgevaarlijk, maar het schot van Ibrahim El Koubai belandt op de paal. De weer goed op dreef zijnde Jerry Scholman gaat even later goed door over rechts. Zijn uitstekende voorzet wordt hard ingekopt door Dennis van Rijn (1-0). Dan komt Van Mullem nog alleen voor doelman Michael Bekkers, maar zijn harde schot belandt op de vuisten van de uitstekende doelman.

Na de rust is er gelijk een solo van Sten Wever die zijn man uitspeelt, maar weer zijn daar de vuisten van Bekkers. Uit de corner een scrimmage, maar weer geen goal. Ook aan de andere kant weten de spelers van Rijsoord de bal maar niet tussen de palen te krijgen. In de 66e minuut een steekbal op Jesper Gudde (foto), maar Bekkers redt bij de eerste paal met zijn voet. Aan de andere kant een vrije trap die wordt genomen door Mike van Gool. Van der Hoff tikt de bal knap uit de kruising. Dan volgen er tien minuten met gevaarlijke acties van Rijsoord. Van der Hoff tikt corner, een bal wordt geblokt en er gaat er één net over. Drie minuten in blessuretijd schiet Khlid Rahli Rijsoord verdiend naast Zwaluwen, maar een minuut later verschijnt Van Mullem alleen voor Bekkers, maar weer is de doelman de baas en redt voor Rijsoord een verdiend punt.