Zwaluwen Game Day verzet naar 10 Juli 2021!

Zaterdag 12 juni was door de KNVB uitgeroepen tot Nationale Voetbaldag en uiteraard lieten wij dit als club niet aan ons voorbij gaan. Wij hebben echter besloten om deze dag te verplaatsen naar 10 juli omdat wij van mening zijn dat het spelen van de Regio Cup en een Zwaluwen Game Day niet samen gaan.

Van deze 10 juli maken wij een groot slotfeest waarbij wij het jaar uitzwaaien met een feest voor de mini’s , de Zwaluwen Game Day  en een mixtoernooi voor senioren.  Verdere informatie over deze dag zal later  volgen.

Mocht je je nog niet ingeschreven hebben voor het Game Day onderdeel dan kan dit alsnog. Deze dag worden de leukste activiteiten op de club georganiseerd zoals Voetvolley, Honkvoetbal en natuurlijk ook gewoon voetbal! Het wordt weer een super gezellige middag, mis het niet. Voor alle kinderen van 8 t/m 15 jaar en voor onze leden van de 07. Of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom! Aanmelden is verplicht, dus schrijf je alsnog hier in!

Met vriendelijke groet

de activiteiten commissie vv Zwaluwen