Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen en RVVH delen de punten

In een zeer matige partij voetbal deelden de ploegen de punten door met 1-1 gelijk te spelen. Zo goed als Zwaluwen de afgelopen weken liet zien te kunnen voetballen, zo matig was het deze zaterdagmiddag. Er werd veel te weinig bewogen en al helemaal geen druk naar voren gezet. Zo eindigde deze partij in een gelijkspel. Beide ploegen speelden te matig om de overwinning te verdienen.

(door Ernest Kegel)

Over de eerste helft valt weinig te melden. De bal gaat traag rond en er is nauwelijks beweging. Een kleine mogelijkheid voor Justin van Mullem na een voorzet van Vincent van Dorp. De kopbal wordt tot hoekschop verwerkt. Er is even druk maar meer dan een volgende corner levert het niet op. Aan de andere kant blokt Van Dorp een afstandsschot en tikt Marvin van Tienen de bal naast de goal na een schot van Guytano dos Santos. Bij Zwaluwen is alleen Jerry Scholman gevaarlijk als hij vanaf links voor doelman Danny Spelde verschijnt. De doelman weet het geplaatste schot tot corner te verwerken.

Zwaluwen is in de tweede helft slordig. De laatste linie kan de bal nauwelijks kwijt en zo wordt er veel balverlies geleden bij het inpassen. RVVH weet hiervan niet te profiteren. Na een uur schiet Jesper Gudde de bal na een breedtepass net over. Even later een penalty voor Zwaluwen na een handsbal van Papito Merencia. De vaak zo trefzekere Ricardo Merrelaar ziet zijn inzet worden gestopt door Spelde en de rebound van Robin Hofman belandt op de lat. Het venijn zit in de staart. Na wederom balverlies loopt Shamir de Jesus de verdediging eruit en zijn bal breed is een intikker voor Sanzio Dieterich (1-0). Zwaluwen zet even druk en even later wordt bij de eerste paal de gelijkmaker binnengekopt door Raoul Gillet (1-1). Er volgen nog twee hachelijke momenten In het doelgebied van RVVH, maar gescoord wordt er niet meer al weet Spelde de bal maar net tot corner te verwerken na een uitstekende actie van Merrelaar. Zwaluwen blijft ongeslagen, maar zal volgende week bij en tegen Ter Leede uit een ander vaatje moeten tappen.