Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen 5 versterkt zich met Tim Knulst (VFC)

Mooi transfernieuws op deze vrij rustige voetbalzaterdag. Tim Knulst, selectiespeler bij VFC (zo) vervolgt zijn loopbaan vanaf komend seizoen bij Zwaluwen 5. Knulst begon zijn loopbaan bij Excelsior Maassluis. Na 16 jaar in Maassluis te hebben gevoetbald verkaste hij naar VFC (zo), waar hij al maar liefst 10 jaar in de selectie voetbalt. Knulst is een ervaren verdediger die ook als centrale middenvelder uit de voeten kan.

Aanvoerder Duijverman is in zijn nopjes met deze versterking. Hij zegt daarover: ‘We zijn al jaren een stabiele subtopper in de 5e klasse, maar meestrijden om de titel is alweer even geleden. Met Tim halen we één bonk ervaring binnen met een enorme drive en een echte winnaars mentaliteit. Daarnaast blinkt hij regelmatig uit in de 3e helft, iets waar Zwaluwen 5 steeds meer haar zinnen op heeft gezet, nu het in de eerste 90 minuten vaak niet wil lukken’.

Tim zelf geeft aan: ‘Ik heb 10 geweldige jaren gehad bij VFC, maar ook ik heb mijn ambities. Zwaluwen 5 is een zeer talentvol team, waar ik graag deel van uit wil maken. Met mijn 32 jaar ben ik in de kracht van mijn leven en wil ik dit team naar een hoger niveau tillen, zowel binnen als buiten het veld’.

Welkom Tim!

Technisch hart Zwaluwen 5