Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Zwaluwen 2 in het nieuw dankzij Tandartsenpraktijk Vlaardingen

“Hier ben ik heel blij mee”, aldus Eric de Jongste (trainer), met deze nieuwe tenues die met de hulp van Ani -, Sirarpi – en Robert Pogosian van Tandartsenpraktijk Vlaardingen mogelijk zijn gemaakt. ”Hopelijk beleven de voetballers veel plezier aan de nieuwe tenues en zullen er veel overwinningen worden behaald.”; aldus Ani Pogosian

 

“De tenues die wij aan het begin van het seizoen droegen, waren aan vervanging toe” meldt Eric. Hij vervolgt: ”helaas was het binnen vv Zwaluwen niet mogelijk deze te vervangen zonder hulp van buitenaf. Tijdens een van mijn behandelingen door mijn vaste tandarts, Sirarpi Pogosian, kwam dit onderwerp spontaan ter sprake en werd mij gevraagd een mail met details sturen.” Zo gezegd, zo gedaan. ”Als familiepraktijk staat een prettige behandelomgeving hoog bij ons in het vaandel”, vertelt tandarts Robert Pogosian. ”Dus als wij kunnen bijdragen aan meer voetbalplezier op het voetbalveld met nieuwe tenues dan doen wij dit graag.”

 

Tandarts Ani Pogosian en ik hebben eerst gekeken naar wat we nodig hadden en het kostenplaatje. Vervolgens hebben wij alles geoptimaliseerd, waarbij we efficiënt met de kosten zijn omgegaan. De warming-up shirts hebben wij bijvoorbeeld zo gemaakt dat het ook als reserve-shirt kan dienen. Het komt in één seizoen 3 à 4 keer voor dat we een wedstrijd in reserve-shirts moeten spelen, dus om een heel reserve-tenue aan te schaffen dat sporadisch gebruikt wordt, was niet verstandig.

 

De tenues ontvingen wij eind februari en we hebben ze 1x kunnen gebruiken. Toen brak de COVID-19 pandemie uit en kwam “alles” tot stilstand. Edoch, heden gaan we voorzichtig vooruit en hopen we dat we spoedig weer wat mogen gaan doen. In ieder geval mag de jeugd onder de 19 jaar weer voorzichtig trainen (zie website vv Zwaluwen). Mocht het voetballen ook voor boven de 19 jaar weer mogelijk worden, dan hebben wij dankzij Tandartsenpraktijk Vlaardingen onze tenues op orde. Hopelijk gebeurt dit spoedig en met lang voetbalplezier.