Zaterdag a.s. eerste wedstrijd Hoofdklasse A, let op Corona-maatregelen

A.s. zaterdag 5 september speelt Zwaluwen de eerste competitiewedstrijd thuis tegen FC ‘s-Gravenzande. We zien er naar uit om u weer te begroeten op ons complex, op de dag dat onze vereniging 85 jaar bestaat. De seizoensstart is door de actieve Corona protocollen wel anders dan u gewend bent. Om alles in goede banen te leiden hebben wij maatregelen genomen. Zo is de hoofdingang vanaf 13:00 uur alleen in gebruik als toegang tot veld 1. Hier laten wij maximaal 250 toeschouwers toe! Vanaf 13:00 uur is de zij-ingang bij veld 4 in gebruik voor toegang tot de rest van ons complex.

De belangrijkste regels voor het bezoek aan ons complex vindt u hieronder.

Algemene uitgangspunten

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Pas hygiĆ«ne toe
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Vermijd drukte
  • Het is verboden te schreeuwen en/of zingen
  • Toegang en uitgang via de aangewezen plaatsen
  • Volg instructies van onze vrijwilligers altijd op

Thuiswedstrijden 1e elftal

• Er wordt gebruik gemaakt van een aparte in- en uitgang. Veld 1 wordt afgescheiden van de overige velden.
  • Wedstrijden toegankelijke voor leden van Zwaluwen en de Zwaluwen Business Club en gasten (toegangscontrole op ledenpas) tot een max van 250.
  • Er worden maximaal 250 toeschouwers toegelaten (excl. voetballers , vrijwilligers, staf)
  • Aan de poort is mogelijk een gezondheidscheck
  • Het sportpark alsmede de tribunes zijn gemarkeerd met looproutes, zitplaatsen e.d.
  • Er zijn extra horecapunten ingericht (tijdens de wedstrijd non-alcohol)
  • Schreeuwen en/of zingen is niet toegestaan
  • Er worden stewards ingezet om de Corona maatregelen te handhaven.

Horeca beleid (kantine en terras)

• Maximaal 50 personen in onze kantine of minder indien alle stoelen en krukken bezet zijn (je mag dus alleen zitten in de kantine!)
  • Cashless betaling wordt ten zeerste geadviseerd. Er wordt in principe geen contact geld geaccepteerd
  • De verkeersstromen moeten gescheiden blijven
  • Gasten houden altijd 1,5 meter afstand, tenzij ze uit 1 huishouden bestaan
  • Er zullen plaatsen worden toegewezen indien u in de kantine blijft (tot maximum 50)

Voor de volledige Corona regels en protocollen verwijzen we u door naar ons eerder gepubliceerde bericht.