wedstrijdverslag JO15-2 – Full Speed 15-2

26 mei 2018 – Vandaag stond de wedstrijd tegen het veel hoger geklasseerde Full Speed JO15-1 op het programma. En het was warm…! In de eerste helft kwam Zwaluwen moeilijk in zijn spel; de organisatie stond niet goed en er werden veel foute passes gegeven. Daarbij hielp het ook niet dat er al heel snel twee spelers geblesseerd raakten en we met 11 man stonden. Uit een vrije trap kwamen we, eigenlijk wel terecht, met 0-1 achter.
Na de rust stond de organisatie beter. Maar ondanks dat kwamen we toch 0-2 achter door slordig verdedigen. Inmiddels had Andrew zich beschikbaar gesteld en deze viel na 10 minuten in de 2e helft in voor Jonah. Met Andrew kwam er nieuwe energie in het team en er kwamen veel kansen voor de mannen. En die leverden ook goals op! Binnen 10 minuten was het 2-2 door Diviao die goed door het centrum door kwam en door Marciano die bij de 2e paal de bal intikte uit een vrije trap van Yannick.
En toen was de beer los. De ene aanval na de andere volgde zich op en vlak voor tijd was daar dan de verdiende 3-2 overwinning door Jonah die net in het veld was terug gekomen.
Het verschil tussen de eerste en de twee helft was niet dat Andrew meedeed, maar de spelers er in gingen geloven. En als je gelooft in jezelf ben je tot veel in staat.