Website v.v. Zwaluwen; weergave herstellen

Beste leden en bezoekers,

Ziet de weergave van onze site er op dit moment raar uit? Lees dan dit bericht voor een oplossing!

Als voetbalvereniging zijn wij ook digitaal volop in beweging. Sinds vorige week hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd op onze site met als doel om sneller informatie te vinden. Met deze verandering is het op sommige systemen helaas noodzakelijk om de ‘cache’ binnen uw browser te legen om een goede weergave te krijgen van de vernieuwde site.

Waarom moet ik soms mijn Cache legen?
Cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen voor een snellere toegang tot websites. Het kan voorkomen dat u nog een oude versie van een pagina op een website ziet terwijl deze pagina al wel is veranderd. Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie te zien krijgt op uw computer.
Hieronder hebben wij een instructie opgesteld voor de meest voorkomende browsers. Andere browser? Kijk dan op deze site

Cache legen Google Chrome laptop/pc :

• Ga naar www.vvzwaluwen.nl;
  • Druk de volgende toetscombinatie tegelijkertijd in CTRL, Shift, R
  • De cache is nu geleegd en de pagina van vv zwaluwen moet goed zijn weergegeven

Mocht dit niet lukken dan kunt u ook:

• Klik rechtsbovenaan in de menubalk op het aanpassen icoontje (3 streepjes)
  • Klik op Instellingen (Settings).
  • Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven
  • Klik op de knop Browser gegevens wissen

Cache legen Safari (standaard browser iPhone)

• Ga naar Instellingen
  • Selecteer ‘Safari’
  • Kies: wis geschiedenis en websitedata

Cache legen Google Chrome mobiele telefoon:

• Ga naar www.vvzwaluwen.nl;
  • Klik bovenaan in de menubalk op de 3 bolletjes (onder elkaar)
  • Klik op Instellingen (Settings);
  • Klik op Privacy
  • Scroll naar beneden en kies voor Browsegegevens wissen
  • Vervolgens kunt u aanvinken wat u wilt wissen (Browsegeschiedenis moet zeker worden geselecteerd)