UPDATE: Voorlopig alle wedstrijden en trainingen afgelast.

In lijn met de vernieuwde maatregelen vanuit de overheid (RIVM) heeft de KNVB besloten alle wedstrijden in het amateurvoetbal tot en met eind maart af te gelasten.

Vooralsnog zijn alle activiteiten op ons complex afgelast. De trainingen van vrijdag en eventueel zaterdag zullen dus geen doorgang vinden. Maandag bekijken wij de situatie opnieuw.

Zwaluwen volgt nauwlettend het laatste nieuws en volgt het RIVM in zijn aanbevelingen: Mensen met verkoudheidsklachten of andere milde gezondheidsklachten blijven thuis en kunnen het beste sociale contacten mijden tot ze weer zijn opgeknapt. Verder worden evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland afgelast. De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april.