Versoepelingen vanaf 26 juni

Versoepelingen senioren
Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Publiek weer toegestaan
Vanaf 26 juni is het ook weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. En dat is natuurlijk goed nieuws voor het laatste speelweekend van de KNVB Regiocup. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan. Je kunt placering bijvoorbeeld vormgeven door op 1,5 meter afstand stippen of stickers op de ondergrond te plaatsen.

Verruimingen horeca/ kantines
Horeca mag tot middernacht open en er mogen binnen meer gasten ontvangen worden, namelijk zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht nemende. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.