VE2: Zwaluwen VE2 – Berkel VE1

Onder applaus kom ik de kleedkamer binnen. ik dacht: voor mij ? het zou logischer zijn geweest als dat voor onze 2 invallers zou zijn van ve1 !.
ik krijg van jan een pen in mijn hand geduwd?
en toen ging het kwartje vallen.
met veel dingen in mijn hoofd als : gaan we met amin nog praten over fc gloeilamp, het prachtige rotterdam zuid of focussen op het BERKEL ve 1?

terwijl ik het veld op loop zie ik veel bekende gezichten van berkel. het geeft mij een gevoel van : dit zou best wel eens kunnen vandaag!
we starten lekker en binnen no-time is het 1-0 voor het gevogelde team uit vlaardingen.
opvallend detail is dat er 2 echte veteranen ineens aan de zijlijn staan.
ene henk m en arie vd g. uit vlaardingen.
die moeten gewaarschuwd zijn vanwege het unieke moment de de ve-2 selectie voor staat !
henk M met een mooie sjerp om en scheidsrechter hans s. met een kroon op zijn hoofd vanwege hun terechte huldiging deze week.

na 10 minuten draait berkel meteen de stand om na 1-2!
wij zijn ook niet gewend om voor te komen. het zal de schrik zijn geweest van ons.
opvallend is dat daarna de 2 ex veteranen ons supportersvak hebben verlaten.

over het vervolg van de wedstrijd kan ik vrij kort zijn.
we komen op 3-3 maar dan weer zijn wij zo blij met de gelijke stand zodat berkel er meteen bovenop zit en meteen de score gaat vergroten.
we komen weer een beetje in de wedstrijd bij de stand van 6-4 maar daarna krijgen we er weer 1 om de oren.
de veerkracht van berkel nekte ons.

volgens onze colombiaanse coach moeten wij deze nederlaag snel vergeten en de positieve dingen onthouden !
en daar heeft hij volledig gelijk in !
we hebben een mooie start dit jaar gemaakt, de nederlagen zijn niet meer zoals vorige seizoenen , we hebben dit seizoen al een keer gelijk gespeeld en we hebben voor gestaan dus………… alle reden om door te pakken en dat gaan we ook doen ! en dat doen wij volgende week bij pkc !

echter zullen wij daar buiten het voetbal ook moeten strijden tegen de niet altijd “onverwachte krachten “van pkc.
het zou zomaar kunnen dat de wintertijd daar al is ingegaan tijdens onze wedstrijd of de scheids is in zijn hoofd al bezig om onze bestelling kip kerrie te gaan onthouden maar … je weet maar nooit daar !

ik hoorde van william of op zijn engels WILL-I-AM dat er door de weeks hard getraind wordt door onze veteranen gladiatoren dus er is hoop voor de toekomst.

ik ga deze week nog even 2 x trainen bij victoria en info halen bij mijn collega vincent schippers wat zowel ik als ve2 moeten fine-tunen om toch heel snel de eerste 3 belangrijke punten binnen te harken.

extra info : vincent schippers komt bij victoria vandaan en zit als rechtsback bij willem II .
willem II zit in de flow he amin ?

ik zie op teamers dat er nog 8 mensen moeten reageren of ze er volgende week bij zijn.
beste teamgenoten : doe het nou effe vandaag. het scheelt een hoop gedoe met plannen voor onze collega’s.

Op naar de eerste 3 punten !!!

ook willen wij nog graag stefan en mario bedanken voor hun geweldige inzet bij ons! sjapo !

niets is sterker dan dat ene woord z…….uwen