Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

VE2: Waar blijft de tijd… en de VAR.

Rustig zittend op de (reserve)bank is er de tijd om even terug in de tijd te gaan.

Vrijdag in de stralende zon genoten van de Brabantse gemoedelijkheid op een zonovergoten terras in Breda ..en ook vandaag weer die fantastische omstandigheden…..de afgelopen weken mocht ik al veelvuldig puzzelen over de opstelling met al zijn varianten, ook vandaag was dat niet anders. Dat begint dan thuis… wie zijn er aangemeld… 14 man deze keer ..maar 3 wissels…makkie….alles uitgetekend….dan naar het veld….mannetje erbij..had zich afgemeld maar wilde aanmelden…tja de techniek van heden ten dagen.

Terwijl mijn inreisverbod(lees vakantie) naar Rotterdam juist gisteren is opgeheven lijkt het alsof iedereen naar de wedstrijd wil…..file op de ring….heb ik de tijd om de opstelling aan te passen kan ik de chauffeur niet afleiden.
Uiteindelijk op de Boszoom aangekomen alwaar tegen PKC’85 VE4 kon worden aangetreden.
Ho….nog even wachten kleedkamer bezet ….oké. we hebben de tijd….en met dit weer……

Kwartiertje later begonnen….. een 1e helft die vanaf de bank gezien een beetje voort kabbelde. Verdedigend stond het goed weinig kansen weggegeven en anders was daar de alom bekende Snoekduik nog …helaas toch een keer gepasseerd terwijl de klok doortikt..
Daartegenover wat speldenprikjes van onze kant die steeds venijniger werden….Brian trok ten aanval maar werd stevig onderuitgehaald Martin probeerde de scheidsrechter nog te beïnvloeden want was toch doorgebroken speler= rood……. maar ja ….dit is PKC……
Helaas kon Arthur het kunststukje van vorige week niet herhalen ,vrij trap deze keer in de muur. Daarnaast waren Brian en Marcel wat ongelukkig in de afwerking…

Rust 1-0 achter…..nog 45 minuten de tijd…

De pauze benut om wat wissels door te voeren en het systeem aan te passen…..442 , 351 , 433 of iedere variant die daarop lijkt…vul zelf maar in maar we kwamen steeds beter in de wedstrijd..
het balletje werd goed rondgespeeld en de beloning kwam na goed doorzetten via Brian (1-1) er is nog tijd voor meer….. en dat kwam er ook….

Een fraai uitgevoerde aanval over vele schijven (ja ja dat kan ook bij ons…) kwam bij Marcel en die bediende de geheel vrijstaande Jim die eerst nog moeite moest doen om de bal te halen maar wel vakkundig afrondde. kat in bakkie dachten wij naïef als wij zijn…maar de grensrechter stak zijn vlag op want dit moest wel buitenspel zijn geweest….Hier had de VAR echt op zijn plaats geweest maar ja die was in geen velden of wegen te bekennen …. afijn bekend verhaal ..goal afgekeurd….
maar er is nog steeds tijd……..

Bij PKC is het heel gebruikelijk dat op de spelerslijst heel andere personen staan dan in het veld…aangezien het bij hun niet echt liep dacht men een trucje uit te kunnen halen…omdat wij later waren begonnen was op het veld ernaast hun VE1 klaar .De spits van dat team werd het veld ingestuurd met de opdracht tot scoren… maar dan hadden zij buiten Martin en mij gerekend. Vriendelijk hebben wij gevraagd deze meneer te verwijderen want hij staat niet op het formulier.. kon die ook niet meer bij want ja als je er al 16 gebruikt….na geruime tijd soebatten gaf de scheidsrechter dan toch aan dat hij niet mee mocht doen…..afgeserveerd….

Als de berekening klopt nu nog een kwartiertje……

Nog steeds zijn er goede mogelijkheden op de counter en aangezien het achter bij ons als een huis stond hadden we er wel vertrouwen in…Rene gooide er weer een schaar tegenaan…dat filmpje heeft zijn uitwerking niet gemist….en de training van dinsdag….
Maar helaas slaat het noodlot toe…..een PKC er mag op het middenveld doorlopen…schiet vanaf de rand strafschop gebied , aldaar wordt de bal in de kluts van richting veranderd waardoor Amin kansloos is..(2-1) maar volgens de berekening is er nog ruim voldoende tijd….

Daarna krijgt o.a. Brian al worstelend een kans op de meer dan verdiende gelijkmaker ….helaas

maar wat nu …..het is tijd…..!!??

Daar denken wij toch anders over…weer een ruime 6 minuten …maar ja ze staan voor hé.
Herhaald de geschiedenis zich weer…..zie verslag van vorig seizoen…..

Helaas geen resultaat in punten maar wel volgens ons bekende motto :
Of je wint of verliest ,het gaat erom hoe je de wedstrijd speelt…..

Nog even een broodje kip-kerrie en een sapje en de knop om naar de volgende wedstrijd.
…Portugal thuis….zag dat Ronaldo niet geselecteerd is…..

TD/Captain
NR.16