VE2: Vollgasfussball , O wat doet dat zeer…en de Bitterballen.

Vollgasfussball , O wat doet dat zeer…en de Bitterballen.

Het 2e verslag van vorige week zaterdag heeft het niet gered. De censuur heeft toeslagen en het staat nu ergens in the cloud.

De webmaster wilde het op Face Book zetten maar die gaf geen toestemming op maandag…twaalf uur storing tot gevolg …dat men in Amerika dat als een menselijke fout kwalificeerde siert hun ..maar je ziet er wordt overal meegelezen met onze verslagen.

Dan maar door naar de voorbereiding van de weekend wedstrijd tegen Voetbal op Bouw….

Op dinsdagavond was er een besloten training waarin alle varianten en looplijnen ter sprake kwamen onder leiding van Valderrama ….
Woensdag bleek op het internet al een foto rond te gaan van deze training (zie hierboven).
Je ziet de veteranen worden serieus genomen of was het iemand die een gokje wilde gaan zetten.

Aangezien het deze week een stuk rustiger was rondom het formeren van een elftal had ik de tijd om wat oude interviews te lezen….
Een mooi verhaal vond ik dat een speler van 010 zijn trainer hoog heeft zitten omdat hij de dingen benoemd die je terugziet in de wedstrijd….
Altijd gedacht dat dit les 1 van het handboek” trainer hoe doe ik dat”was.
Wij doen dat overigens altijd al.

Ook nog even een stuk over trainer Schmidt van FC Gloeilamp over vollgasfussball doorgenomen. Dat bleek achteraf wel een voltreffer…..

Vrijdagavond was het zo rustig….er was een partij op de tv gaande en de oogjes vielen dicht totdat de commentator mij alarmeerde ….in de herhaling kon ik de redding van Bijlow nog even zien….
hij was gelukkig nog wel wakker…

Zaterdag ochtend….
Marcel meldt dat hij vanuit de broekpolder moet komen alwaar zijn zoon moet spelen maar dat hij er gelijk aankomt ..en al reeds omgekleed ….zodat hij gelijk kan beginnen.
Het werd iets later ….vol gas over de A20 en 3 flitspalen later was hij er …..maar wel op tijd om Jeroen te kunnen vervangen die er helaas geblesseerd af moest….

De wedstrijd onder heel zonnige omstandigheden ontspon zich voor het talrijk opgekomen publiek als zeer aantrekkelijk….hoog tempo zoals die trainer het voor ogen heeft….Vele mogelijkheden of zo u noemt kansen voor ons en helaas de goals voor tegenstander…..Amin die als stand-in voor Sander weer degelijk werk verrichtte was helaas 4x kansloos. Daartegenover stelde we na een heerlijke ouderwetse scrimmage 1 goal . Marcel gaf daarbij het laatste tikje zodat de rust met 1-4 werd gehaald….
In de 2e helft werd er maar 1 goal bijgeschreven ,voor VOB ,wat op zich wel verrassend was gezien de grote ruimtes die er ontstonden. Vermeldenswaard nog een fraaie kopbal van Robert ,helaas net over en o.k. ik zal nog wel meer gemist hebben ….
Ook nog gezien een fraaie pirouette met medeneming van de bal die Erwin maakte, menig balletdanser zou jaloers op hem zijn …er zijn hier helaas geen beelden van beschikbaar, de camera was net ergens anders….
Los van de eindstand (1-5) eindigde de wedstrijd wel in mineur. Rene moest er vanaf met volgens hem een zweepslag anderen houden het op kramp….Vervelend voor Marcel was dat nadat hij nog maar weer eens volle bak ging zijn Hamstring zei …bekijk het maar …pang….dan wordt je wel op handen gedragen maar zo wil je niet van het veld af….

De derde helft was dus een beetje oplappen van spelers maar nadat het eerste gerstenat rondging met Kees als maestro kwamen de verhalen weer los…..Alsnog werd het , in het verleden,door het bestuur beschikbaar gestelde gratis rondje bitterballen geconsumeerd…(dank hiervoor).

Opeens moest ik even schakelen: alles ging ineens in het Spaans.,wat wil je als er drie Colombianen in gesprek raken die ook nog eens geboren zijn in dezelfde stad (Cali) dan kom je elkaar tegen op een voetbalveld in Vlaardingen….Alles berust hier op louter toeval.

De komende drie weken geen nieuws /verslag , we zijn vrij in verband met interland verplichtingen of iets anders.
Dus de koffietijd om dit te lezen moet u maar even anders invullen….

Jan B
TD(nr 16)