Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Ve2; Home and Away ….and Gone with the wind…..

Omdat onze tegenstander thuis geen accommodatie beschikbaar had werd de uitwedstrijd  voor onze een thuiswedstrijd met een scheidsrechter die dus thuis floot maar wel uit was….snapt u het nog……

Deed me gelijk denken aan een vergeten uitspraak :van Johan Cruyff:

Kijk als je laatste man als eerste het veld betreed en hij is in zijn eigen stadion maar je speelt uit, dan heb je dus niks aan hem…..

nou die vlieger ging dus hier niet op ……hoewel er wel een hoop wind was….

Iedereen was door de week nog even er extra op geattendeerd dat we (op speciaal verzoek van Henk)op veld 4 zouden spelen en Robert stuurde vrijdag alvast de opstelling rond maar was de looplijnen vergeten dus was het vanaf het begin een chaos….maar dat kan ook aan de stevige bries….windkracht  7 gelegen hebben…..

Het was heel lastig om (tegen de wind in) de bal daar te krijgen waar je hem wilde hebben….

Helaas ga je dan iets forceren en daar werd Henk het slachtoffer van…..Vermoedelijk had  onze (penning) Meester op het Malieveld ” het “ er in gelopen met gevolg dat hij “het”er nu weer moet uitlopen…. Wel zij opgemerkt dat het toen nog 0-0 stond (klopt hé Henk) en  de tegenstander van de chaos (en de wind mee) gebruikt maakte op een aantal doelpunten te scoren…

De score liep op naar windkracht 5  maar Max zorgde er in ieder geval voor dat  de hatelijke nul van het bord ging.

Met windje mee en nieuwe dokteresadviezen werd de 2e helft aangevangen , fel aanvallend werd het doel  gezocht en bijna gevonden ,een hard schot (van wie?) daalde over de keeper onderkant lat al dan niet over de lijn…(waar was Kuipers met zijn Ronaldo horloge?)   doorspelen  maar….

Max had inmiddels de smaak te pakken en pikte zijn 2e goaltje mee en bleef  gelijk voorin  want ja een hattrick ….dan mocht die de wedstrijdbal hebben…..is hem helaas niet gelukt.

Nog twee goals moest onze verdediging doorlaten maar als slotstuk mocht the Pink Panther (als waardig vervanger van de Octopus ) zijn optreden bekronen met het stoppen van een penalty.

Het einde werd gehaald met windkracht 7  en vanuit ons perspectief 2……

Moet je er woorden aan wijden ?  Ik citeer even iemand anders….

Wat een intimidatie naar de grens. Gewoon (****) Vuur in hun ogen, staan 7-2 voor en hij stond gewoon buitenspel.

Helaas  doet de fluitist van dienst hier niets aan (deed wel meer niet, o.k.) …loopt wat dromerig het spel te volgen , zo jammer, want  de irritatie blijft daardoor ook verder oplopen..Ook te vermelden: bij vlaggen van onze grens, werd dat pardoes genegeerd door de scheids, doelpunt als resultaat. Waarbij de scheids zei “ik ken de grens, dus doorspelen”….. Het vuurtje werd gedoofd, of door wat bier, of het doekje……

Let wel ,hierdoor hebben wij de wedstrijd niet verloren ..dat ligt gewoon aan onszelf…maar sommige tegenstanders liggen ons gewoon niet zo…dit was er een van ……

Na lang blessure leed  maakte Jeroen zijn entree in de ploeg…. is nog even wennen  maar dat gaat vanzelf goed komen.

In de tussentijd is Frans opgeroepen door de FIFA om onderzoek in te stellen in Qatar  naar de stand van zaken m.b.t. De W.K. Stadions. Voor 2022 ..hij zal ons daar wekelijks verslag van doen..

Wij hopen uiteraard dat hij ook de voorbereidingen op zich neemt voor het teamuitje…dan niet Bruinisse maar ….voor iedereen een beetje sparen….

 Nr 16