Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Ve2 einde seizoen, Europa, en het eisenpakket

Vorige week dinsdag meende Pluvius een streep door de laatste wedstrijd te moeten trekken. Er kwam zoveel hemelwater naar beneden dat het veld niet meer te vinden was en aangezien we geen lid zijn van een waterpoloclub ….afgelast.

Dan maar wat andere zaken ter afronding van de competitie die begon op de steppen van Mongolië.

Zie ons 1e verslag….toen werd al gesproken over een onvoorspelbaar seizoen….dat is het wel geworden……lees al die verslagen nog maar eens door op Teamers of de Zwaluwen site…..

Voor wie alleen die van ons leest…..soms krijg je complimenten uit onverwachte hoek.

Uit het verslag van Zwaluwen – KMD geschreven door klein maar dapper wat citaten::een zondagsschot op zaterdag….het zou verboden moeten worden…(knap gevonden overigens) (wij maakten daarvan: wereldgoal Robert)…Sublieme scheidsrechter …..(wij: Hans Anders)  en last but not least :  trofee man of the match wellicht uitgereikt aan Amin, de sta-in de weg in de goal van Zwaluwen. (wij:  tja kunnen dit alleen maar onderschrijven.)

Dat iedereen wat ouder wordt is bekend en dat er bij ons wat “jeugdigen “zouden moeten aansluiten zou zo maar kunnen …daar wordt aan gewerkt . Het opleidingsinstituut van Zwaluwen is er volop mee bezig …..menig jeugdspeler poogt men te behouden voor de club…..trainers worden daarvoor aangetrokken……citaat uit verslag JO19-3 van 26 mei: men kijk daar al vooruit naar….. de veteranen (!) …. of was het enkel de leider.(?)

25 mei de Privacy wet is ingegaan…..met verstrekkende gevolgen….de schrijvers van VE2 wisten even niet wat die gevolgen waren maar als je die  paar duizend pagina’s hebt doorgeworsteld kom je een heel eind……kort vertaald en gezegd…..overal toestemming voor vragen…….

Aangezien wij dus niet iedere keer daarom gaan vragen wordt VE2 vanaf heden gecensureerd.

U zult het verder moeten doen met…….. Snoekduik, Suriprof, Kitchenman, TD, Nees nee niet neus dat is heel iemand anders, Aqua,The Colombian, Last Minute man,Marathonman,de Streep,Scherpe,Rocky Mountain,De Snelle ,Oranjeman vroeger ook wel Doekje Bij, The Ref,De Nestor,de Pitbull,Musicman  en duo M & M (eentje binnen en eentje buiten het veld.)

Het seizoen zit erop en dat betekend ook alweer vooruitblikken…….de transfer deadline is 1 juli.

Menig speler heeft zijn zaakwaarnemer op pad gestuurd en zit gespannen bij de telefoon…..

Wie niet weggaat is ..Amin : MVV (Maaslander Stars ) had een bod gedaan. Een of ander sjeik wilde hem wel binnenhalen maar ja ….hij gaat alleen naar…FC Gloeilamp.

Enige tijd geleden kreeg ik zijn eisenpakket onder ogen……concludeert u zelf maar :

De eisen van Snoekduik. U mag nu (met toestemming )nog Amin lezen…

Omdat ik blijf gaan er wat regels komen: de Amin blijft regels.

Amin blijft regel 1: bij elke redding 1x PSV shampoo bij een corner uit de lucht plukken klemvast 1 PSV strandbal. Bij een dubbele redding 2 tickets voor een PSV eredivisiewedstrijd bij een gestopte strafschop 2 Champions league of Europa league ticket voor PSV.

Amin blijft regel 2: het is compleet verboden om over Ajax en Feyenoord te praten gebeurd dit wel ondergaat de desbetreffende persoon het lot om 2 wedstrijden te moeten keepen en Amin mag wisselvrij in de spits.

Amin blijft regel 3: als het over voetbal gaat alleen nog maar over PSV.

Amin blijft regel 4: alleen nog maar PSV producten toegestaan in de kleedkamer.

Amin blijft regel 5: bij gelijkspel krijgt Amin gratis drank bij winst ook nog gratis patat en bittergarnituur alleen voor Amin.

Amin blijft regel 6: er komt een jbl speaker van de pot betaald en na de wedstrijd wordt alleen Amin muziek gedraaid.

Amin blijft regel 7: ik neem alle vrije trappen binnen 20 meter van het tegenstanders doei.

Amin blijft regel 8: we hebben het na de wedstrijd 20min lang over mijn prachtige reddingen. Nou dat was het wel zo een beetje Chill toch

Bovenstaand eisenpakket was voor de Nees aanleiding om gelijk aan te kondigen dat hij opstapt…hij gaat op de donderdagavond internationaal spelen….en dan samen met FvdB naar 020.

Gevolg zou kunnen zijn:

Amin regel 9: ik wordt aanvoerder.

Amin regel 10: ik bepaal wie er reserve staat.

Amin regel 11: ik bepaal de opstelling.

Of de rest van het team dit eisenpakket zonder slag of stoot accepteert? De toekomst zal het leren…

Einde seizoen….maar nog niet helemaal…..

We gaan nog , inmiddels traditie, op bezoek bij het Clubhuis (nee geen kantine) van de golfclub van onze Nestor …..zij kennen ons daar nog van een vorige cessie …en dan nog even naar zijn stulpje.

Nog een toernooi bij Victorie na de slag bij Vlaardingen en als klap op de vuurpijl..naar het WK.

Ik schreef het al eerder …we zijn er niet bij maar Colombia wel……spontaan zijn wij om…een fraaie uitnodiging om Colombia – Polen te komen kijken heeft ons over de streep geholpen…..maar na een gesprek met Musicman kan dat zo weer anders zijn….

Een ieder een goede zomer en hopelijk gezond en fit weer aan de start in September…..

T.D.

Captain

Nr16