v.v. Zwaluwen Vlaardingen midden in de Samenleving

Aanstaande zaterdag 2 september, rondom de wedstrijd Zwaluwen – Rijnvogels zal het 1e exemplaar van het 1e sociale jaarverslag ‘Zwaluwen midden in de samenleving’ aan de hoofdsponsor Hoogendoorn Growth Management en Gedreven Voor Succes worden overhandigd.Het afgelopen jaar is Zwaluwen zeer actief geweest op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn er dan ook enorm trots op de projecten die nu lopen en de projecten die succesvol afgesloten zijn. Een groot woord van dank aan een ieder die zich hebben ingezet voor Zwaluwen Vlaardingen midden in de Samenleving .” Aldus Hugo van Tienhoven’, voorzitter v.v. Zwaluwen Vlaardingen.

Daarnaast kunnen wij met trots melden dat GeDreven4SUC6 het komende seizoen maatschappelijk partner van v.v. Zwaluwen zal zijn. Tijdens dit seizoen zal één van de befaamde ‘SuperSaturdays’ in het teken staan van GeDreven4SUC6 in de vorm van een benefietdag gekoppeld aan de Daniel den Hoed Stichting. De recettes zullen ten baten komen aan deze stichting als ook een deel van de omzet van de dag.