Update Corona maatregelen – 29 september

We mogen blijven sporten!

Ondanks alle aangescherpte maatregelen gisterenavond is er toch ook positief nieuws geweest, wij mogen blijven sporten!

Vanaf 29 september 18:00 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten en is de kantine dicht. De voorwaarden waaronder dit zal gebeuren zijn een stuk uitgebreider en er zal flexibiliteit van een ieder worden gevraagd, maar ook dit zullen wij samen doen!

Ons complex zal alleen toegankelijk zijn voor spelers en staf, dus toeschouwers zijn voor nu even niet welkom.

Dit wil ook zeggen dat ouders/verzorgers hun kinderen bij thuiswedstrijden aan de poort kunnen afgeven en de trainer het vanaf daar overneemt. Wij zullen er vanaf daar voor zorgen dat alles goed en veilig verloopt, waarna de kinderen na afloop van de training of wedstrijd weer aan de poort opgehaald mogen worden.

Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening houden sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

De enige uitzondering hierop zijn de begeleiders van de uitspelende teams welke jeugdspelers vervoeren. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Wij vertrouwen op jullie medewerking. Alleen met elkaar kunnen wij het seizoen tot een succes maken. Respecteer en volg de aanwijzingen van de verantwoordelijken op. Sport bewust en houd je aan de spelregels. Zo hebben we samen sportplezier.

Namens het bestuur van v.v. Zwaluwen.

Met vriendelijke groet,

Lex Boers