Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Uit het dagboek van de TD… broodje kip-kerrie en geboortekaartje VE2.

In het verslag van Marcel van vorige week stonden twee zaken waar ik nu (zondagmiddag) op door kan gaan. De aanloop naar de Wedstrijd tegen PKC’85 van en het broodje kip – kerrie…..

Waar begint voor mij als TD de voorbereiding voor een wedstrijd .. eigenlijk al 2 weken voor die daadwerkelijk op de rol staat ….via Teamers een programma waar een ieder zich kan aan of afmelden, liefst ruim van te voren , met al zijn opmerkingen over vakantie en/of blessures, ontstaat meestal wel een aardig beeld met hoeveel we kunnen gaan spelen. Of dat we moeten putten uit andere bronnen binnen de club.
Na de wedstrijd tegen Berkel blijken er toch wat twijfelgevallen door opgelopen blessures.
Ik noteer een kuitspier , rib, en rug blessure en streep dus 3 kandidaten voor broodje kip-kerrie door.
Nu hebben we wel een grote groep dus we gaan kijken hoe dit uitpakt.

Zondag :
had ik gedacht dat het rustig zou zijn …niet dus….mail van Neptunus die verzoekt om verplaatsing van een later deze maand vastgestelde wedstrijd. Dat leg ik dan weer even voor aan Jeroen, onze opper vakkenvuller (je moet wat als je geen personeel beschikbaar hebt) bij een grootgrutter die wat voor de clubs doet (stand € 1229,00 per vandaag voor Zwaluwen)
Hij kwam gelijk terug met ……DOEN, dan kan ik naar mijn andere favoriet…..Wat blijkt Feijenoord speelt op die zaterdag om 16.30 ….zal ook de reden zijn dat de Oude Meesters niet kunnen …hebben wellicht allemaal een seizoenkaart…
Goed na enig heen en weer gemaild te hebben dit geregeld…..was ik weer 3 uur verder.

Maandag:
elf man aangemeld….nog 8 te gaan….het kan zijn dat de uitnodiging ze niet hebben bereikt want teamers werkt nogal eens met de denkbeeldige hik….
Aangezien ik toch tijd genoeg heb(volgens velen) dan maar What’s up er tegenaan….8 berichten verzonden en dan komen we een eind …2 extra erbij….nu ja eigenlijk 4 maar de ribben deden nog zeer en weinig slaap…anders ga ik wel vlaggen was een antwoord en de andere ik kijk het aan….rug wil nog niet helemaal…..
conclusie voorlopig gaat nog niet goed….( weer 4 uur bezig geweest)

Dinsdag :
voor 12 uur kan je bij de KNVB een baaldag (lees vrije zaterdag) aanvragen
Gisteren in AD een column met de kop Baaldag? Geef jezelf er gewoon aan over…
Maar zo zijn wij van de veteranen niet.
De stand aanmeldingen nu op 13…….met daarbij een teen die wel of niet gebroken is ….op naar de scan….
Terwijl een deel van het team gaat trainen probeer ik zelf een hardlooprondje uit om te zien hoe de hamstring het houdt….gaat goed

Woensdag:
geen reactie op het hardlopen dus mijzelf aangemeld als stand-in voor de zaterdag.
Schijnbaar heeft de scan positief uitgewerkt want er staat er weer een bij ….stand nu 15….
dat gaat beter….

Donderdag:
nog steeds 15 …..
Met een gerust gevoel kan ik naar Rotterdam alwaar ik naar de man met de zelfde initialen als ik ga kijken op het witte doek. Als je dan je Q branche code met JB laat zien geeft dat wel hilariteit.
Bij de zaal aangekomen werd mij een bril aangereikt, volgens mij formaat Bernhard jr. hiermee zou ik de film beter kunnen zien….tja wat wil je 3D formaat….voor wie wil weten hoe de film afloopt …ik verklap niets…

Vrijdag:
Altijd een beetje spannend…..
zo voor het weekend zijn er altijd “last minute” situaties…je weet maar nooit.
Ook nu weer…..Sander moet zich helaas ziek afmelden. Onze keeper die de laatste weken zo goed in vorm was afwezig. Tja hoe los je dat op….. vrijwilliger gauw gevonden Snoekduik melde zich spontaan als vervanger…..dan maar weer met 14 …..toch nog even een teamers lid bereid gevonden om mee te gaan…..
Al met al weer een aantal uurtjes regelen…..

Zaterdag :
15 man…op pad naar PKC’85….. heel veel autoverkeer op de ring rond Rotterdam allemaal op weg van J naar B…..
Ook de parkeerplaats bij het veld was overvol ….zouden ze allemaal voor ons komen….?
Bij de kantine aangekomen werd ik aangesproken door mijn mede spelers en de gastheer van de club.
Normaal zou ik nu de wedstrijd beschrijven maar dat doe ik niet:
Een mede schrijver van VE2 bood aan om het verslag van de wedstrijd op zich te nemen : de reden? Ik kan toch niet beschrijven hoe ik scoorde………

Hoe het afliep zal u dus in een ander verslag lezen : Ik kan wel zeggen dat het broodje kip – kerrie mij en de anderen prima smaakte.

Spoiler Allert :
zaterdagavond 11.45. : ik krijg een app…
Geboortekaartje met volgende tekst : een mooi moment overtreft al onze dromen … vandaag is het er van gekomen ….. we noemen haar EERSTE PUNT…….

Ben benieuwd hoe dit verslag eruit gaat zien….het kan wezen dat er een publicatieverbod komt….

Zondag:
bovenstaand verslag geschreven en dan gaan we weer van vooraf aan….VOB zaterdag op dit moment …..7 aanmeldingen….

Jan B
TD(nr 16)
Wingback