Thijn, pupil van de week tijdens Zwaluwen-ASWH dd07-11

thijnWat ontzettend leuk, ik kreeg een uitnodiging om pupil van de week te zijn bij de wedstrijd van Zwaluwen tegen ASWH op 7 november.

Die zaterdag speelde ik zelf nog een wedstrijd tegen Victoria ’04 en we hebben gewonnen met 2-0 en ik had nog gescoord ook!

Na de wedstrijd was het even haasten om vervolgens om 12.00 uur bij Zwaluwen te kunnen zijn. Ik vond het allemaal wel erg spannend, maar gelukkig werd ik heel fijn ontvangen door Sander en Eelco.

Ik mocht mee naar de Bestuurskamer om bij de wedstrijdbespreking aanwezig te zijn. Ik kreeg van iedereen een hand, ook van Joop Hiele. Ik wist dat hij ooit de keeper bij Feyenoord was, dus dat vond ik wel bijzonder!

Na de bespreking mocht ik mee naar de kleedkamer, die er wel heel anders uit zag dan de kleedkamer waar ik mezelf altijd moet omkleden. Ze hadden zelfs een aparte kamer met massagetafel en een eigen verzorger!

Wat ook heel anders was dan bij mij in de kleedkamer is de keiharde muziek die er aanstond.

Toen iedereen klaar was met omkleden gingen we naar buiten voor de warming up. Ik kreeg een mooie jas aan met achterop de tekst ‘Pupil van de Week’. Ik ging een ‘balletje trappen’ met een aantal spelers. Die konden echt heel hard trappen en leuke trucjes met de bal. Na de warming up gingen we weer terug naar de kleedkamer en ging de muziek uiteraard weer aan!

De scheidsrechter kwam naar mij toe en vertelde mij wat ik straks moest doen.

Toen we naar buiten liepen stonden daar een aantal F-jes, die ik kende, die mee mochten lopen met de spelers.

Ik mocht met de bal voorop en iedereen begon te klappen. Op de stip mocht ik de aftrap nemen en moest ik proberen bij de tegenpartij te scoren. Gelukkig dat lukte!!!! Daarna mocht ik in dug-out de wedstrijd kijken. In de rust mocht ik samen met de andere F-jes penalty’s nemen en scoorde zelfs nog een keer bij die super goede keeper.

De wedstrijd eindigde in 2-0 en dat betekende een feestje in de kleedkamer.

Samen met mijn papa, mama, broertje en zusje mocht ik na de wedstrijd in de bestuurskamer komen. Ik mocht op de stoel staan. Ik werd door de voorzitter en de aanvoerder Mustafa Celen toegesproken en kreeg ook nog een trofee en een bal met alle handtekeningen van de spelers.

Ik was heel de dag best onder de indruk van alles, maar heb er zeker van genoten. Heel erg bedankt dat ik er bij mocht zijn!

Groetjes van Thijn