Terugblik Algemene Ledenvergadering in december

Op de Algemene Ledenvergadering in december werden traditioneel onze jubilarissen in het zonnetje gezet door voorzitter Hugo van Tienhoven. Dit was de laatste keer als voorzitter zijnde, omdat hij na 10 jaar stopte met deze functie. Om de waardering hiervoor vorm te geven besloot de ALV om Hugo te benoemen tot erevoorzitter. Tijdens de goed bezochte vergadering vormde de huldiging van de jubilarissen weer het hoogtepunt. Zwaluwen is er trots op dat deze leden zich al zolang thuis voelen bij onze club. De volgende jubilarissen werden gehuldigd:

70 jaar:

Sjaak Langendoen

Maar liefst 70 jaar lid. Al jaren woonachtig in Noord-Brabant, maar speciaal voor deze avond met familie naar Zwaluwen gekomen voor de huldiging.

60 jaar:

Gerrit van Toor

Nog een jubilaris met een bijzonder lang lidmaatschap. Al die jaren een betrokken lid gebleven bij onze vereniging

50 jaar:

Cock Verboon

Al jaren bestuurslid en onmisbaar voor onze club. Zelfs na 50 jaar lidmaatschap nog te snel voor de fotograaf!

40 jaar:

Jan Velthoven
Marco Kok
Lex Boers

Erelid Jan Velthoven.

Vrienden Marco en Lex allebei 40 jaar lid

25 jaar:

Jeroen De Vos
Willem van Raalte
Ricardo Reijsmeijer
Wim Lorwa
Harry Maat
Christian Kampinga

Christian Kampinga ontving zijn jubileumspeld.

vlnr. Willem van Raalte, Harry Maat en Wim Lorwa

De ledenvergadering van december was de laatste voor voorzitter Hugo van Tienhoven. Na 10 jaar trad hij af, zoals eerder al aangekondigd. Het voorstel van het bestuur om hem tot erevoorzitter te benoemen werd met luid applaus ontvangen door de aanwezige leden.

Ricardo Reijsmeijer had de primeur om als eerste jubilaris gehuldigd te worden door onze kersverse erevoorzitter.

Hugo van Tienhoven is benoemd tot ere-voorzitter

Ricardo Reijsmeijer