Terechte nederlaag V2 met goede hoop op beterschap !!

Na enkele maanden van rust en grote droogte mochten we dan vandaag weer spelen om het eggie tegen een voor ons nieuwe tegenstander ,de v.v. Barendrecht . Vooraf maken we uitgebreid kennis met het Picnic -team, dat ons bij wijze van spreken nu al de prijs wil geven van meest originele elftal van de week. Verder grote honger want maar liefst 17 spelers aanwezig in een selectie van bovengemiddelde grootte .En ja hoor, dan heeft een ieder zich omgekleed en mogen we verkassen naar een grotere kleedkamer , waar wel genoeg haken zijn

Kijk nou eens, daar komt onze Amin met een nieuwe outfit, een soort Onananje kleur en gelukkig niet dat mierzoete . Net als we naar buiten willen , breken de sluizen open , knettert en dondert het en zien we alleen de dapperen toch naar buiten gaan.

Na drie minuten krijg ik gelukkig toch versterking van wat medespelers en kan de warming-up beginnen.

De warming-up gaat over in de wedstrijd en daar kan ik alleen maar lyrisch over zijn : Waar maak je het mee , dat je 14 doelpunten ziet, de ene nog fraaier dan de ander ? Natuurlijk waren de meeste goals voor de tegenstander , maar voor de objectieve kijker doet dat er toch niet toe ?

Iedereen deed zijn stinkende best, maar tegen een zo jeugdig team leg je het af. Ik begreep dat er drie spelers uit hun selectie niet wedstrijdfit waren voor een plaats in de basis in het 1e en om die reden mee mochten lopen in het V1-team, ja, dan wordt het net iets te veel.

Nog even die 0 –2 ,die corner die er gelijk invloog, natuurlijk mijn schuld omdat ik bij de eerste paal stond , maar ik had best wel een geldig excuus. Ik stond daar te leunen bij die 1e paal ( al is dat 1e een relatief begrip, want soms kan het ook de 2e paal zijn, maar dat terzijde ) en moest ineens denken aan hoeveel weken er nog waren tot de herfstvakantie ( ik zit nog op school namelijk ) en dat waren er 4 i.p.v. 5 –wat ik gedacht had –en dat stemde me zo vrolijk, dat ik even mijn serieuze taak vergat. Excuses, het zal niet meer gebeuren.

Wat leuk toch ook weer Mary te zien, al is het onder de grote paraplu ,fijn dat je er weer was en het komt echt nog goed dit seizoen. Marcel vertelde nog over al dat water in de keuken , omdat jij een keukeneiland wilde en hij het verkeerd begrepen had ,is het nog goed gekomen met de verzekering ?

0-8 met de rust en aanvoerder jan heeft even wat moeite met de wissels , maar het komt goed .

In de tweede helft zijn hun selectiespelers gewisseld en wordt het wat gelijk op gaander . Amin redt nog 123484 keer anders hadden we de pers nu al gehaald .het mooiste nieuws komt van de voeten van onze Brian, die er twee inlegde en met vlagen liet zien wat we nog van hem kunnen verwachten dit jaar : passie, inzet en vooral goals !!!

Ach, laten we maar stoppen ,een echte wedstrijd werd het nooit, dus dit verslag luistert ook niet zo nauw. Wel woorden van lof voor scheids Vogel , die zo goed als vlekkeloos floot en onze grens Hans, die ik zelden zo scherp zag als vandaag .

Even remindertje voor mezelf : Of Pearl of Specksavers – even bellen zo voor afspraak

Man van de wedstrijd : Met een kleine voorsprong Brian vanwege zijn twee goals , Amin kan die teleurstelling wel even hebben ,want ik vermoed dat zijn zondag een goede wordt , ik voorspel zelf een mooie 3-0 voor zijn PSV .

Dan ook nog een kratje van LEO , onze keukenkoning ( “ ook al ben ik na de wedstrijd behoorlijk moe, bel me en ik haast me naar je toe “)

Verder is het na afloop weer beregezellig , met o.a. de slip(pertjes) van René .JW vertelt me met een droeve brok in de keel supporter te zijn van de club uit Zuid en op een dusdanige manier dat ik geneigd ben hem mijn Ajax zakdoek aan te reiken om de tranen te deppen, maar dan besef ik me, dat ik me zo goed als in adamskostuum bevindt en ja ,dan is het aantal zakken te gering voor ook nog zo’n lap katoen.

Tijd voor de afronding :

Het is nu maandag alweer en ik maar wachten op het verslag, wat maar niet komt. Navraag bij de Technische Commissie leert, dat ze “ er wel van uitgingen, dat ik dat wel zou doen “

Ja, dus stuur je twee klassen naar de aula, simuleer onwelzijn bij superieur 1 en braakneigingen vanwege je cluppie bij superier 2 en schud je bovenstaand verhaal maar even uit de mouw.

Excuses voor eventuele onjuistheden, dat is nooit mijn bedoeling geweest .

“ de Snelle “