Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Talento

 

Beste ouders,
Onderdeel van ons jeugdbeleid is dat de ontwikkeling van de selectiespelers structureel gevolgd en vastgelegd. Dit is de verantwoordelijkheid van de trainer/coach van het team. Dit doen we in een systeem dat Talento heet.

Voor de helderheid: in Talento worden geen medische gegevens vastgelegd en binnen het systeem zijn autorisaties goed geregeld. Alleen de (hoofd)trainer van dat team, het Hoofd Jeugdopleiding en de Coördinator Jeugdopleiding kunnen in een team kijken.
De jeugdspelers worden binnen de diverse lichtingen ontwikkeld op de diverse gebieden, zoals: Techniek, Inzicht, Mentaal en Fysiek. Deze ontwikkeling wordt vastgelegd in Talento. De trainers binnen de opleiding beoordelen de spelers op de aandachtsgebieden en op die manier krijgt de speler een rating bij:
  • “aanvallen”
  • “verdedigen”
  • “omschakelen” (v.v)
  • persoonlijkheid.
U heeft natuurlijk recht om te weten hoe uw kind het doet. Dat gaan wij doen via ’10-minuten gesprekken’; net als op school. De trainer/coach van de selectieteams bespreekt de stand van zaken per speler tijdens dit gesprek met de speler en evt ouder (ouders zijn t/m JO13 verplicht; vanaf JO15 mogen ze erbij zijn, maar wordt het gesprek primair met het kind gevoerd). Deze gesprekken worden tussen 1 december en 1 februari gehouden.
De keepers worden door zowel trainer/coach als de keeperstrainer beoordeelt en de gesprekken vinden door hun beiden plaats.
Het leek ons zorgvuldig u hiervan op de hoogte te brengen.
Met vriendelijke groet,
Arno Kooij
Hoofd Jeugdopleiding vv Zwaluwen