Update; Super Foute Kerstparty Saturday Afgelast!

Super Foute Kerstparty Saturday AFGELAST

In verband met de afgelasting van de wedstrijd van ons 1e eltal tegen Argon, en diverse andere teams, hebben wij besloten om ook het aansluitende feest en optreden van Marco Doublé en DJ Bart & Dennis ook af te gelasten.

Echter wij kunnen u melden dat de kerstruien en de kerstoutfits niet voor niets zijn gekocht! Bewaar jullie outfits, neem de kerstgedcht mee, want dit feest gaan wij gewoon verzetten naar 17 februari 2018!

Direct na de wedstrijd tegen vv Smitshoek zal er een : SUPER FOUTE CARNAVAL MEETS CHRISTMAS SATURDAY PARTY 2018 zijn!

Ook dan vieren kiezen de ‘Foutste Kersttrui’; en nu ook mooiste carnaval outfit; we draaien aan het Rad van Fortuin voor een speciale kerst meets carnaval editie; we doen de ‘Sound Of Music Sing-a-long’?; we kiezen de vrijwilliger van de maand; we zingen kerst en carnavals krakers mee met Marco Doublé​, DJ Bart & DJ Dennis​; en meer…kortom; te veel, te fout, en te leuk! Wij brengen kerst en carnaval samen tijden één knallend feest!

Deze foute Carnaval meets Christmass party wordt ook dan mede mogelijk gemaakt door Kop & Schouders​, Vulcaan​ , Da Vinci Laboratory Solutions​, OOSIX​, Drogisterij de Vette​, Ventus IT Professionals​ en FOX Kappers​.

ps: de oliebollen worden vandaag 16 december wel verkocht vandaag aan de Zwaluwenlaan.