Stijn, pupil van de week tijdens Zwaluwen-DFS dd14-01

Hallo allemaal!

Ik ben Stijn de Vries en ik ben 8 jaar. Ik ben keeper van JO9-2.
Op zaterdag 14 januari 2017 was ik Pupil van de week!
Ik moest er 12 uur zijn en toen heb ik me eerst  omgekleed. Ik kreeg ook een warme jas van Zwaluwen, want het was heel erg koud. We hebben eerst een broodje gegeten met elkaar en ik heb naar de teambespreking geluisterd.
Daarna zijn we naar de kleedkamers gegaan. Daar kreeg ik wat te drinken.  Toen iedereen omgekleed was, zijn we naar buiten gegaan, naar het veld, voor de warming-up. We gingen met elkaar over spelen en een beetje dollen en gek doen.
Weer terug was er nog een teambespreking. Er werd toen gezegd wie er speelden en wie er reserve speler was. Toen gingen we in een rij staan en liepen we achter elkaar naar buiten, het veld op.
Ik liep natuurlijk met de keeper mee, Marvin van Tienen.
Tijdens de spannende wedstrijd zat ik tussen de andere spelers in de dug-out, onder een kleed tegen de kou. Ik kreeg chips, een snoepje en lekker wat te drinken. In de rust even naar binnen om op te warmen.
Voor de rust stond Zwaluwen 0-2 achter en dat is helaas zo gebleven. Ze hebben wel een paar mooie kansen gehad!
Na de wedstrijd mocht ik nog mee naar de kleedkamer en hebben we nagepraat met elkaar.
In de bestuurskamer kreeg ik een beker en een hele toffe bal van Pupil van de week met alle handtekeningen van de spelers erop. Ook mocht ik nog samen met Marvin van Tienen en Tim Gudde op de foto!
Ik heb een hele leuke dag gehad. Bedankt dat ik Pupil van de week mocht zijn.

pupilstijn1401