Stefan van de Water nieuwe keeperscoördinator

Onlangs gaven Rob en Vasco Hoppe bij het bestuur aan dat zij een nieuwe uitdaging aangaan bij BVV Barendrecht. De afgelopen 10 jaar hebben zij bijna alle keepers van de club getraind. Wanneer de situatie zich er weer voor leent, zullen wij hen hier nog persoonlijk en passend voor bedanken.

Door snel te schakelen heeft de TC de droomkandidaat als opvolger kunnen vastleggen. Per volgend seizoen zal Stefan van de Water de functie van keeperscoördinator op zich nemen. Stefan doorliep de hele jeugdopleiding bij Zwaluwen en was uiteindelijk meer dan 10 jaar onderdeel van onze senioren-selectie. Inmiddels is hij al jaren de betrouwbare sluitpost van ons derde elftal.

Om ook de belangen van de keepers goed te vertegenwoordigen binnen de structuur van de club, sluit Stefan aan bij de TC die hiermee compleet is.