Staf senioren selectie seizoen 2020-2021

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde staf voor onze A- en B-selectie. We hebben gelukkig een aantal vertrouwde gezichten bereid gevonden om ook volgend seizoen onderdeel uit te maken van de staf. Naast deze bekende namen is de staf aangevuld met een aantal nieuwe leden met de nodige ervaring. De komende tijd wordt gebruikt om ook alle randvoorwaarden goed in te vullen, zodat we klaar zijn voor het volgende seizoen. Een seizoen waar de voorbereiding er anders uitziet dan normaal en er onzekerheden zijn over het verloop. Maar ook een seizoen waar we als club met veel vertrouwen naar toewerken.

De staf ziet er als volgt uit.

A-selectie
Henk de Zeeuw (Hoofdtrainer)
Dennis van der Waal (Assistent-trainer)
Stefan Bosdijk (Assistent-trainer)
Hans Sloof (Keeperstrainer)
Haico Herbert (Talentontwikkeling, video analyse)
René van Horik (Verzorger/hersteltrainer)
Eelco Burgers (Teamleiding / materialen)
Vacature:  We zoeken nog een teamleider die op gelijkwaardige basis met Eelco aan de slag gaat bij onze selectie.

B-selectie

Omar Zaroual (Hoofdtrainer)
Eric de Jongste (Assistent-trainer)
Jan van Dorp (Teammanager / verzorger)