Speel mee en steun vv Zwaluwen

Ben jij DE eredivisiekenner van Zwaluwen en wil je tegelijkertijd onze club steunen? Speel dan mee met FFF-manager waarbij je geweldige prijzen kunt winnen voor jezelf en voor onze club. Mis dit niet! Ga naar www.fffmanager.nl

• Maak voor eenmalig €9,99 een account aan op het platform. Hiermee gaat er €2,50 naar jouw amateurclub. Vertel het aan je teamgenoten, vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk geld voor jouw club op te halen.
  • Speel mee met FFF-manager en maak iedere week jouw eredivisieteam op basis van het eerstvolgende speelweekend.
  • Haal iedere week zoveel mogelijk punten met jouw team en maak 16 speelronden kans op €200 voor jezelf en onze club.
  • Versla je teamgenoten, vrienden en collega’s en maak kans op geweldige eindprijzen
  • De eindwinnaar wordt beloond met een 3-daagse trip en gaat met 7 vrienden naar Lloret de Mar om te strijden in een 7:7 toernooi voor de Costa Brava Cup en mee te doen aan de grootste derde helft van Nederland (in het buitenland!!)

Maak snel jouw account aan op www.fffmanager.nl. De eerste vier speelweekenden zijn proefronden, maar 30 AUGUSTUS gaan we officieel van start.

FFF manager is ontwikkeld door Tim Gudde en Jesper Gudde, oud-spelers van Zwaluwen.