Sparta Masterclass: Informatie voor deelnemers

Aanstaande woensdag 18 augustus 2021 is het zover. Heb jij je aangemeld om te trainen als een Sparta speler/ster op ons veld aan de Zwaluwenlaan? Dan heb je op jouw e-mailadres onderstaande informatie ontvangen. Op onze site delen we dit nogmaals:

Sparta Clinics On Tour biedt een leerzame Sparta Rotterdam Masterclass waarbij wij met plezier trainen binnen de accenten aanvallen, omschakelen en verdedigen onder leiding van Sparta trainers en een aantal speelsters van Sparta Vrouwenvoetbal. Sparta Clinics volgt dezelfde ‘spelregels’ als die voor spelers/speelsters én ouder(s)/publiek binnen de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam gelden.

WOENSDAG 18 AUGUSTUS 2021

1. Aanmelden voor het clubgebouw (buiten) bij de hoofdentree.
  2. Bij het aanmelden controleren wij je naam op de lijst van aanmeldingen.
  3. De Sparta staf desinfecteert de handen van de kids bij aanvang.
  4. Vervolgens loop je om het gebouw richting het veld.

AANMELDEN: uiterlijk 11:45 uur

START: om 12:00 uur verzamelen de aangemelde spelers/sters uiterlijk in de middencirkel

EINDE: 13:45 uur zijn de spelers/speelsters uiterlijk van het veld

___________________________________________

LOCATIE
Zwaluwenlaan 500 te Vlaardingen. Parkeren is gratis.
Sparta Rotterdam volgt tijdens de Clinics activiteiten, een aantal spelregels.
Wij vragen om deze ‘spelregels’ goed door te nemen.

SPELREGELS SPARTA CLINICS ON TOUR

• Spelers/sters desinfecteren de handen bij aankomst
  • Kleedkamers zijn gesloten
  • De kantine is open voor verkoop.
  • Ouders nemen plaats achter de boarding en blijven alert op oa 1,5 meter afstand, regelmatig desinfecteren/wassen van handen.
  • Er zijn toiletten toegankelijk bij het complex
  • Spelers/sters nemen een bidon gevuld met water of flesje water mee. Voldoende water drinken tijdens de training is belangrijk
  • Sparta Clinics is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke spullen of diefstal.
  • Bij klachten blijf je thuis! Tevens bij klachten van gezinsleden. Hoe vervelend ook. Breng ons op de hoogte zodat we weten dat je er niet kunt zijn

Ben je in aanloop verhinderd, maak dit kenbaar via clinics@sparta-rotterdam.nl zodat de Sparta-staf op de hoogte is van jouw afwezigheid

Wij kijken uit naar woensdag,

SP AR TA