Sparta Masterclass bij Zwaluwen

Aanvallen, omschakelen en verdedigen als een Sparta-speler. Leer het op woensdag 18 augustus bij v.v. Zwaluwen!

Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je voetballen in de zomervakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour bij amateurpartner vv Zwaluwen.

Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler.
Trommel je voetbalvrienden- en vriendinnen uit de buurt op en kom samen trainen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Ben jij al lid van Zwaluwen? Meld je dan aan via deze link: Aanmelden Zwaluwenleden.

Ben jij (nog) geen lid van Zwaluwen? Ook dan kan je meedoen! Meld je aan via deze link: Aanmelden niet-leden.

Woensdag 18 augustus 2021

Inclusief